Društvo

U incidentu u selu Akšabanovići kod Tuzi uhapšen M.C. zbog pokušaja ubistva Đ.C.

Izvor

Naime, M.C. je, kako se sumnja, jutros oko 07,30 časova, u mjestu Akšabanovići nakon kraće prepirke, fizički nasrnuo na Đ.C., i tom prilikom je kako se sumnja, nožem nanio dvije ubodne rane, jednu u predjelu grudnog koša, a drugu u predjelu stomaka, kao i posjekotinu u predjelu lijeve podlaktice, nakon čega se udaljio sa lica mjesta.

Policija je odmah po saznanju za pomenuti događaj izašla na lice mjesta, o događaju obavijestila Više državno tužilaštvo u Podgorici, po čijem je ovlašćenju izvršila uviđaj i izuzela pronađene tragove koji će biti poslati na vještačenje u Forenzički centar- saopšteno je iz policije.

Nakon kraće potrage, policija je pronašla M.C. u blizini njegove kuće u selu Spinja-Tuzi, gdje se i predao policiji. Prilikom lišenja slobode policija je pronašla nož, sa kojim je, kako se sumnja, M.C. nanio povrede Đ.C.Pronađeni nož je izuzet i biće takođe poslat na vještačenje u Forenzički centar.

Povrijeđeni Đ.C. je hospitalizovan. Policija će u toku dana podnijeti krivičnu prijavu protiv M.C., zbog osnovane sumnje, da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju, uz koju će u zakonskom roku, biti predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, na dalju nadležnost.

Portal Analitika