Marketing

Tri nagrade na CIM forumu: Objedinjena kreativnost u kampanji kompanije One

Novogodišnja kampanja kompanije One osvojila je čak tri nagrade u različitim kategorijama na CIM Awards-u, regionalnoj smotri najboljih kampanja u sklopu Foruma medija i kreativnih industrija

Tri nagrade na CIM forumu: Objedinjena kreativnost u kampanji kompanije One Foto: One
Portal AnalitikaIzvor

Kao jedan od najznačajnijih regionalnih događaja u industriji marketinga, PR-a i medija,CIM Forum je i ove godine brojnim profesionalcima iz spomenutih industrija ponudio prostor za razmjenu ideja I energije, sumirajući uspjehe koji su u prethodnom periodu postigli.

Kada je riječ o saradnji kompanije One I McCann tima, njihov zajednički rad nagrađen je u kategorijama Kreativna strategija, TV reklama & video, kao I PR. 

"Baš kao što glavna heroina u našoj reklami sa mnogo strpljenja i ljubavi plete džempere svojoj porodici, tako smo i mi sa McCann-om zajednički uspjeli da sjajnim idejama ispletemo cijelu novogodišnju kampanju za našu One porodicu. Ove nagrade su ujedno i priznanje za cijeli naš tim i potvrda da smo, iako mlad brend, na pravom putu u stvaranju inovativnih i efektnih kampanja," kazala je Ana Mihailović, menadžerka za segment fizičkih lica i marketing komunikacija u kompaniji One

Ana Mihailovic, menadžerka za segment fizičkih lica i marketing komunikaciju

 

Dvije prestižne nagrade u kategorijama Kreativna strategija i TV reklama & video svjedoče o izuzetnoj kreativnosti i strategiji koju su timovi One i McCannprimijenili u stvaranju ove  kampanje. 

Osim toga, njihova treća nagrada u kategoriji PR pokazuje da su uspješno komunicirali sa širom javnošću, stvarajući pozitivnu percepciju i doživljaj kampanje.

"Ovo je sjajan rezultat koji je postignut zahvaljujući bliskoj saradnji između timova One i McCann. Ove nagrade su priznanje za našu predanost kvalitetu i kreativnosti u radu s klijentima. Radujemo se daljim projektima i nadamo se da će nam donijeti još mnogo ovakvih uspjeha," kazao je Aleksandar Raičevič, account direktor McCann-a Podgorica

Aleksandar-Rai-evi

Aleksandar Raičević, account direktor McCann-a Podgorica

Novogodišnja kampanja kompanije One je privukla pažnju stručne javnosti i ostavila snažan utisak na CIM FORUM-u. One i McCann su dokazali da su lideri u industriji marketinga I PR-a, te da su spremni za nove izazove i projekte koji ih očekuju u budućnosti.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.