Politika

"Na temeljima istinske socijaldemokratije možemo sačuvati svaki dio naše kuće"

Tmušić podržao listu "SDP - Za našu kuću"

Aktivista za ljudska prava osoba sa invaliditetom Dejan Tmušić podržao je listu "SDP - Za našu kuću" na predstojećim parlamentarnim izborima, zakazanim za 11. jun.

Tmušić podržao listu "SDP - Za našu kuću" Foto: SDP
Portal AnalitikaIzvor

„Moja uvjerenja oduvijek su bila, da zajedno možemo ostvarivati svoja prava samo na Ustavnim načelima, koja se zasnivaju na demokratskoj, građanskoj, ekološkoj i državi socijalne pravde, zasnovane na vladavini prava. Jedino na tom konceptu države mogu se uvažavati ljudska prava, svih njenih građanki i građana“, naveo je Tmušić.

On je rekao da je upravo od nosioca liste Nikole Đuraškovića, dok su formalno bili na suprotnim stranama, imao najsnažniju podršku za sve inicijative na zagovaranju ljudskih prava za OSI.

„Time je pokazao širinu i viziju, da je interes građana iznad svake politike. Stoga, sve što radi gradonačelnik Prijestonice Đurašković i lokalna samouprava, na njenoj transparentnosti, afirmaciji inkluzinog pristupa za sve njene građanke i građane, imaju moju snažni podršku, kao i nadu da se ovakve politike prenesu i na nacionalnom nivou“, naglasio je Tmušić.

On je naglasio da jedino na temeljima istinske socijaldemokratije "možemo unaprijediti i sačuvati svaki dio naše kuće i uraditi je tako da bude udobno mjesto za sve njene građanke i građane, a to znači, da se svi jednako pitamo i odlučujemo o kvalitetu života svih nas".

„Stoga čuvajmo i uređujmo našu jedinu kuću koju imamo, jer to niko neće raditi umjesto nas“, poručio je Tmušić.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Glavar_neregistrovani
28.05.2023. 14:36

Podržao vas je poltron svih na vlasti i bivši odbornik DPS-a.Jeftina roba

2
3
Z Za_CG_neregistrovani
28.05.2023. 15:26

@Glavar_neregistrovani Ne olajavaj poštenoga čovjeka. On je uvijek bio za Crnu Goru.

1
0
E Edon001_neregistrovani
28.05.2023. 12:02

SDP iz dana u dan ima rast…dok se drugi bave borbom protiv mafije ovi su se okrenuli pravim socijaldemokratskim vrijednostima 💪🏼 PUNA PODRSKA 🌹🇲🇪

10
7