Muzika

Organizatori obećavaju dobar provod i zabavu

Sve o Festivalu kulture Zabjelo: Sjutra počinje veliko finale Mjeseca rokenrola

Sve je spremno za drugo izdanje Festivala kulture Zabjelo koje počinje sjutra u 18 i 30 sati, uz neka najznačajnijih regionalnih imena alternativne scene. Na stadion „Nikola Šćepović“ u Podgorici sjutra i 10. juna stiže dugoiščekivano veliko finale Mjeseca rokenrola koje će obilježiti fantastični nastupi, dobra energija i humani doprinos svih učesnika i posjetioca. 

Sve o Festivalu kulture Zabjelo: Sjutra počinje veliko finale Mjeseca rokenrola Foto: FKZ
Portal AnalitikaIzvor

Evo sve šta treba da znate o Festivalu kulture Zabjelo:

Satnica

Festivalske kapije se otvaraju sjutra već u 18 sati i 30 minuta! Od 18:45 sati će Zonjov muzički izbor lagano zagrijavati za dobitnu kombinaciju koju čine nastup Kanda, Kodže i Nebojše i zalazak sunca na stadionu! Zabranjeno pušenje izlazi na binu u 21 i 30 sati, a energična Ida Prester & Lollobrigida zapaliće masu u 23 i 15 sati. 

„Za razliku od većine festivala, Festival kulture Zabjelo domaće bendove tretira kao regionalne jer zaslužuju pravu priliku na velikoj sceni, pa je tako podgorički bend Neonoen dobio slot u 00:45 sati, dok će završnica prve festivalske večeri početi u 02:00 sati nastupom miljenika crnogorske publike i povratnika festivala – mostarskog sastava Zoster!“, kazali su iz organizacije Festivala. 

U subotu, 10. juna, muzički program u 18 i 45 sati otvara FM Mirda vještim žongliranjem ploča i kreira savršenu uvertiru za „uvijek kontra“ TBF koji počinju u 20 sati. U 21 i 45 sati na binu „dolijeću“ Letu Štuke, a nakon njih nastupaju crnogorski alternativni sastavi Party Mejkersi i Šarđun. Posebna zabjelska poslastica druge festivalske večeri je premijerno izvođenje njihove pjesme „O, živjelo nam Zabjelo“, posvećene Fudbalskom klubu Zabjelo koji ove godine slavi 60 rođendan. Veče se nastavlja u ritmu crnogorske scene, pa se nakon njih tačno u ponoć na binu penje podgorička Vrpca. Festival će, kako kažu, u velikom stilu zatvoriti legendarna grupa Sunshine poznata po energičnim nastupima koji prerastaju u prave žurke. 

Ulazak na festival

Festivalske kapije se oba dana otvaraju u 18 i 30 sati. Kupljene ulaznice se na ulazu mijenjajuza festivalsku narukvicu. Na ulazu na stadion će biti dostupne samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 15€, sa posebnim pogodnostima za korisnike CKB Visa kartice i EYCA studentske kartice. 

Plaćanje na festivalu

U saradnji sa CKB-om svim posjetiocima je omogućena kupovina tokena na festivalu putem platnih kartica, a svim vlasnicima CKB Visa kartice cash back od 20% prilikom kupovine ulaznica za festival na ulazu.

Podrška Fudbalskom klubu Zabjelo i Fondaciji „Ognjen Rakočević“

Drugo izdanje Festivala kulture Zabjelo pored bogatog muzičkog programa donosi i priliku svim posjetiocima da daju svoj humani doprinos. Naime, dio prihoda od svake prodate ulaznice Festival kulture Zabjelo će donirati Fondaciji „Ognjen Rakočević“ koja će uplaćenim novcem kupiti i donirati instrumente koji su potrebni Stomatološkoj Poliklinici u Podgorici za rad sa djecom sa smetnjama u razvoju, dok će dio prihoda od svake prodate ulaznice ići domaćinu festivala, Fudbalskom klubu Zabjelo.

Aktuelne cijene ulaznica do kraja dana

Aktuelne cijene ulaznica po cijeni od 20€ za festivalske i 12€ za jednodnevne važe danas do kraja dana. Festivalske ulaznice dostupne su po cijeni od 20€ i jednodnevne po cijeni od 12€. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima širom zemlje i na stranici festivala festivalkulturezabjelo.me .

Na dane festivala će na ulazu biti dostupne samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 15€. Zahvaljujući zajedničkoj akciji CKB-a i Festivala kulture Zabjelo, svi koji kupe svoje ulaznice na dane festivala CKB Visa karticom dobiće cash back u iznosu od 20%. Korisnici EYCA kartice na ulazu na festival mogu da kupe ulaznicu po promotivnoj cijeni od 12€.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.