Zanimljivosti

Ne znam da li je za smijeh ili za plakanje, kazao je vlasnik plantaže

Stado ovaca upalo u zasad marihuane i pojelo 100 kilograma ove biljke

Pastir u Grčkoj u oblasti Magnezije bio je iznenađen ponašanjem svojih ovaca ubrzo nakon što ih je izveo na ispašu.

Stado ovaca upalo u zasad marihuane i pojelo 100 kilograma ove biljke Foto: Pixabay
Portal AnalitikaIzvor

Naime, ustanovljeno je da je stado ovaca upalo u staklenik u kojem se uzgaja kanabis u farmaceutske svrhe i pojele skoro 100 kilograma ove biljke, prenosi portal Greekreporter.

Vlasnik staklenika nije mogao da vjeruje svojim očima kada je saznao da je njegova proizvodnja kanabisa pretrpjela veliku štetu od nevremena, a potom i ovaca koje su došle da se nahrane ostacima.

„Ne znam da li je za smijeh ili za plakanje. Imali smo žestoke toplotne talase i izgubili dio proizvodnje. Imali smo poplave i one su uništile još jedan dio. I sada, nakon svega toga, imamo stado ovaca, koje je ušlo u objekat i počelo da jede ono što je ostalo. Iskreno, ne znam što da kažem“, rekao je vlasnik licencirane farme za uzgajanje kanabisa.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N NedaN_neregistrovani
21.09.2023. 11:20

Dritan bi njih pohapsio.

11
1
R Rurke_neregistrovani
21.09.2023. 11:55

@NedaN_neregistrovani ...da to nije vijest iz Jovanjice?

2
0