Moda
  • Portal Analitika/
  • Kolaž /
  • Moda /
  • (FOTO/VIDEO) Spektakularna Met Gala noć u Njujorku: Pogledajte kakve su kreacije nosile Zendaja, Điđi Hadid, Dženifer Lopez...

Tema ovogodišnje manifestacije bila je “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion"

(FOTO/VIDEO) Spektakularna Met Gala noć u Njujorku: Pogledajte kakve su kreacije nosile Zendaja, Điđi Hadid, Dženifer Lopez...

Ekskluzivna modna manifestacija „Met Gala“, održana je sinoć u Njujorku.

(FOTO/VIDEO) Spektakularna Met Gala noć u Njujorku: Pogledajte kakve su kreacije nosile Zendaja, Điđi Hadid, Dženifer Lopez... Foto: Profimedia
Portal AnalitikaIzvor

Veliki broj poznatih glumaca, muzičara i ostalih iz svijeta šou biznisa, paradirali su na sceni Met Gale u modnim kreacijama na događaju koji se održava se svake godine prvog ponedjeljka u maju.

lana

Tema Met Gale se uvijek veže na aktuelnu izložbu u muzeju, koja ove godine nosi naziv “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, dok je službeni dress code "Garden of Time".

Biel


Prema komentarima i mišljenjima javnosti, relevantnih i atraktivnih dizajnerskih kreacija je bilo mnogo, a gotovo svi outfiti su bili unutar granica zadatog dres koda i teme večeri.

karda-ijan

Baš zbog toga - lista najbolje odjevenih nije kratka.

kim

Na listi najbolje odjevenih opisu su se našli svi ovogodišnji domaćini Met Gale 2024 – Bed Bani, Kris Hemsvort, Dženifer Lopez i naravno Zendaja, koja nas je šokirala s čak dvije glamurozne kreacije te je neslužbeno jedna od top odjevenih gosti spektakularne noći.

hamilton

Takođe, listu krase i gosti Met Gale 2024 krase i sestre Kardašian – Kim, Kajlii Kendal, Điđi Hadid, Tila, Sara Džesika Parker i mnogi drugi.

i-i
Portal Analitika