Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Spajić o isključenju Milovića iz PES-a: Većina u partiji nije se slagala s njegovim djelovanjem i nepotrebnim svađama

Premijer poručio da pozicija ministra pravde zavisi od rada na dobijanju IBAR-a

Spajić o isključenju Milovića iz PES-a: Većina u partiji nije se slagala s njegovim djelovanjem i nepotrebnim svađama

Premijer Milojko Spajić je kazao da je ministar pravde Andrej Milović isključen iz Pokreta Evropa sad jer se većina u partiji nije slagala sa njegovim političkim djelovanjem i, kako je istakao, nepotrebnim svađama.

Spajić o isključenju Milovića iz PES-a: Većina u partiji nije se slagala s njegovim djelovanjem i nepotrebnim svađama Foto: RTCG/Marko Vešović
Portal AnalitikaIzvor

„Ne trebaju nam neke svađe. Rekao sam kako sam bio izneđen sjednicom Odbora za bezbjednost i odbranu, ne mislim samo na Milovića već i na ostale aktere. Ružna je slika našeg bezbjednosnog sektora. Nadam se da se to više nikad neće ponoviti”, rekao je Spajić.

Govoreći o smjeni Milovića s funkcije ministra pravde, premijer je kazao da ona zavisi od rada ministra i njegovog tima na dobijanju IBAR-a.

„Zbog rada i ministra pravde ćemo dobiti ili nećemo IBAR. Želimo da dobijanjem IBAR-a budemo predvidivi da nema potresa i ne pravimo iznenađenja. Da postoje red rad i disciplina“, poručio je Spajić na pres konferenciji nakon današnje sjednice Vlade. 

On nije želio da komentariše izlazak predsjednika države Jakova Milatovića iz PES-a, ali ni njegove navode da je dosta ljudi iz DPS-a prešlo u tu partiju.

„Svako ima pravo da bude u partiji i izađe iz nje“, kazao je kratko premijer.

Spajić: Brđanin nema povjerenje Vlade, podržali smo prijedlog Šaranovića o razrješenju
9
Spajić: Brđanin nema povjerenje Vlade, podržali smo…
01.03.2024 15:10

 

Portal Analitika