Politika

Reakcije

SNP: Đukanovićevi nastupi su plod čiste panike

Najnovija izjava odlazećeg predsjednika Crne Gore još jednom je dolila ulje na i onako prejaku vatru podjela i nesporazuma u našoj državi. 

SNP: Đukanovićevi nastupi su plod čiste panike Foto: SNP
Portal AnalitikaIzvor

-Umjesto da dostojanstveno prihvati poraz svoje partije na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Đukanović nastavlja da prijeti, i to sada odmetanjem u šume i gerilskom borbom sa umišljenim neprijateljem - saopštili su iz Socijalističke narodne partije, reagujući na intervju Mila Đukanovića na Face TV.

SNP saoštava da, "ovakvi njegovi nastupi su plod čiste panike jer zna da je zajedno sa svojom familijom, prijateljima i kumovima, iza sebe ostavio sprženu uništenu ekonomiju".

- Predsjednik DPS-a je definitivno izgubio politički, ali i svaki drugi kompas i u svojoj obnevidjelosti propušta da shvati da su se desile mirne promjene koje je narod toliko dugo čekao. Milo Đukanović nema ni najmanje pravo da te promjene sprečava i dovodi u pitanje i to mu se neće ni dozvoliti - kažu iz SNP-a.

Oni će, kako tvrde, nastaviti da se zalaže za istinsku državu vladavine prava i poštovanja ljudskih prava, u kojoj će svaki građanin biti uvažen član društva.

- Vrijeme despotije i tiranije jednog čovjeka je prošlo i biće bolje za sve da se Đukanović što prije navikne na to - navodi se u saopštenju SNP-a.

 

Milačić: Đukanoviću, sami ćete vratiti prvi kamen kapele na Lovćenu Milačić: Đukanoviću, sami ćete vratiti prvi kamen kapele na Lovćenu Milačić: Đukanoviću, sami ćete vratiti prvi kamen kapele na Lovćenu Milačić: Đukanoviću, sami ćete vratiti prvi kamen kapele na Lovćenu
0
Milačić: Đukanoviću, sami ćete vratiti prvi kamen kapele…
19.09.2020 13:19
Đukanović: Za Crnu Goru ćemo se boriti i u šumi ako bude trebalo (VIDEO) Đukanović: Za Crnu Goru ćemo se boriti i u šumi ako bude trebalo (VIDEO) Đukanović: Za Crnu Goru ćemo se boriti i u šumi ako bude trebalo (VIDEO) Đukanović: Za Crnu Goru ćemo se boriti i u šumi ako bude trebalo (VIDEO)
41
Đukanović: Za Crnu Goru ćemo se boriti i u šumi ako bude…
18.09.2020 19:11

 

 

Medojević članovima DPS-a: Napustite terorističku organizaciju Medojević članovima DPS-a: Napustite terorističku organizaciju Medojević članovima DPS-a: Napustite terorističku organizaciju Medojević članovima DPS-a: Napustite terorističku organizaciju
22
Medojević članovima DPS-a: Napustite terorističku…
19.09.2020 11:05

 

Portal Analitika