Politika

"Nekima to i bio cilj od samog početka"

Šehović: Da se URA pitala imali bismo bojkot i neuspješan popis

Umjesto da podrže inkluzivan pristup nove 44. Vlade, funkcioneri iz URA zbog žala gubitka privilegija i nemogućnosti da troše ogromna sredstva građana na službena putovanja, sada promovišu interes njihovih kolega iz opozicije da popis ne uspije. Od početka 43. Vlada kada je URA i njen lider promovisao inkluzivnost i relaksiranost došli smo do toga da ova partija zbog isključivosti i populističke destrukcije ugrozi i usješnost popisa, kazao je poslanika PES-a Armen Šehović.

Šehović: Da se URA pitala imali bismo bojkot i neuspješan popis Foto: PES
Portal AnalitikaIzvor

Prema njegovim riječima, da se URA pitala imali bismo bojkot a time i neuspješan popis, što je, kaže on, nekima i bio cilj od samog početka.

„Dogovor koji je postignut je poraz upravo destruktivnih elemenata, koji više nisu u poziciji da dižu tenzije, ometaju sprovođenje popisa i na kraju osporavaju rezultat. Konstruktivnim pristupom ćemo i ubuduće rješavati sve nagomilane probleme, a i deblokirati pravosudne institicije, što URA nije uspjela u prethodnom periodu dok je vodila procese. Građani će biti relaksirani, jer poslije popisa, fokus će biti na socio-ekonomske teme i reforme koje će ubrzati naš put u EU“, zaključio je Šehović. 

Abazović: Spajića je DPS ponizio, on radi što mu sponzori kažu, ujak mu je vodio pregovore o Vladi
0
Abazović: Spajića je DPS ponizio, on radi što mu sponzori…
30.11.2023 11:48

 

Portal Analitika