Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • Šćekić: Ubistvo Jovanovića mora biti riješeno; Šaranović: UP će učiniti sve kako bi bilo razriješeno do kraja

Šćekić: Ubistvo Jovanovića mora biti riješeno; Šaranović: UP će učiniti sve kako bi bilo razriješeno do kraja

Želimo li biti pravna i odgovorna država, ubistvo Duška Jovanovića mora biti riješeno, poručio je danas vicepremijer i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić.

Šćekić: Ubistvo Jovanovića mora biti riješeno; Šaranović: UP će učiniti sve kako bi bilo razriješeno do kraja Foto: Gov.me
Portal AnalitikaIzvor

On je položio vijenac na mjesto na kojem je prije 20 godina ubijen nekadašnji glavni i odgovorni urednik Dana.

“Ovo je danas prilika, kao što sam već napisao u posveti, da borci ne smiju biti zaboravljeni, borci za pravdu i ako želimo da budemo ozbiljna i odgovorna država, a Crna Gora mora biti pravna i odgovorna država, onda se mora riješiti ubistvo Duška Jovanovića”, kazao je Šćekić.

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović takođe je posjetio pomenutu lokaciju, sa koje je poručio kako će Uprava policije učiniti sve kako bi ubistvo Jovanovića bilo rasvijetljeno do kraja.

“Evo danas, po isteku 20 godina kada je ubijen, ne samo čovjek, nego kada se pokušala ubiti, ali i satrijeti slobodna riječ u Crnoj Gori, i kao građanin Crne Gore, ali i kao najviši državni funkcioneri, imamo dužnost da svojim odnosom, ne samo na ovaj dan, već u svakom danu obavljanja naših funkcija učinimo sve da ovaj slučaj bude rasvijetljen”, saopštio je Šaranović.

Portal Analitika