Crna hronika

Terete ga za nanošenje teške povrede usljed koje je došlo do smrti Nikolića

Nakon saslušanja: Raduloviću određen pritvor do 30 dana

tefanu Raduloviću (27) iz Nikšića, koji se tereti da je 9. februara nanio teške tjelesne povrede glave sugrađaninu Milošu Nikoliću (32), usljed kojih je nakon 15 dana preminuo, određen je pritvor do 30 dana.

Nakon saslušanja: Raduloviću određen pritvor do 30 dana Foto: arhiva
Portal Analitika / PobjedaIzvor

On je ranije danas saslušan u Višem državnom tužilaštvu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Raduloviću se na teret stavljaju krivična djela teška tjelesna povreda usljed koje je nastupila smrt oštećenog lica, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nikšićanin preminuo usljed teških povreda: Osumnjičeni uhapšen dok je pokušavao da pobjegne
3
Nikšićanin preminuo usljed teških povreda: Osumnjičeni…
24.02.2024 20:31

Radulović je u bezbjednosnim službama označen kao član škaljarskog klana. Hapšen je u junu 2018. godine zajedno sa stricem Rankom Radulovićem i više osoba po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog pripremanja likvidacija.

Specijalno državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv pripadnika tri kriminalne grupe koje su, prema tvrdnjama SDT- a, formirali Ranko Radulović, Igor Vukotić i Erogen Brajović. 

Na spisku osoba koje je trebalo da budu likvidirane bili su i tadašnji glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, nekadašnji službenici Agencije za nacionalnu bezbjednost Zoran Lazović i Duško Golubović, tadašnji službenik Uprave policije Duško Koprivica i njegov sin Strahinja Koprivica, kao i braća Vilotijević i nekoliko osoba iz kavačkog klana. Optuženi, među kojima je i Stefan Radulović, u oktobru prošle godine pušteni su na slobodu jer presuda nije donesena u zakonski predviđenom roku.

Portal Analitika