Crna hronika

Kod napadača u rancu pronašli oružje i drogu

Nikšićanin preminuo usljed teških povreda: Osumnjičeni uhapšen dok je pokušavao da pobjegne

U Nikšiću je lišen slobode S.R. (27) pod sumnjom da je prije 15 dana nanio teške povrede M.N, usljed kojih je on sinoć preminuo u Kliničkom centru Crne Gore.

Nikšićanin preminuo usljed teških povreda: Osumnjičeni uhapšen dok je pokušavao da pobjegne Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

On se sumnjiči da je povrede M.N. nanio devetog februara. 

Tada je M.N. primljen u nikšićku bolnicu sa povredama glave, odnosno sa frakturom medijalnog zida orbite sa dislokacijom. 

M.N. je prvo prijavio kako je povredu zadobio u dvorištu kuće prilikom pada, ali je policija posumnjala u to i nastavila sa utvrđivanjem okolnosti o cjelokupnom događaju. 

"Sveukpne navedene aktivnosti su rezultirale rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela, te je policija došla do sumnje da je S.R., nakon kraćeg verbalnog konflikta, oštećenom M.N. nanio tešku tjelesnu povredu u predjelu glave", kažu iz policije.

Kada je u pitanju S.R. riječ je o pripadniku ogranka jedne kriminalne grupe, precizirali su iz policije. 

"Osumnjičeni S.R. je pripremao i pokušao da se da u bjekstvo, međutim, on je u ranim jutarnjim časovima, uz adekvatne operativno taktičke mjere i radnje policijskih službenika, spriječen u toj namjeri i nakon izlaska iz objekta stanovanja, u neposrednoj blizini istog, lišen slobode. On je tom prilikom sa sobom nosio ruksak u kojem se nalazio pištolj sa okvirom i devet komada municije, dva okvira od pištolja i 65 komada municije, praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain ukupne mase oko 360 grama, kao i tri vage za precizno mjerenje", istakli su iz Uprave policije.

Portal Analitika