Zdravlje

Profesor doktor Vuk Sekulić, specijalista urologije će ordinirati 16. septembra u Moj Lab poliklinici u Podgorici


Najbolja preventiva je redovni odlazak kod ljekara


Profesor doktor Vuk Sekulić, specijalista urologije će ordinirati 16. septembra u Moj Lab poliklinici u Podgorici Foto: Moj Lab
PR sadržaj
PR sadržajAutor
Portal AnalitikaIzvor

Jedna od najčešćih bolesti sa kojom se suočavaju pripadnici muškog pola je rak prostate. Zabrinjava podatak da se ta teška bolest, za razliku od ranijih godina, sve češće dijagnostifikuje kod mlađih muškaraca. Od presudnog značaja za uspješno liječenje su preventivni pregledi.

“Najbolja preventiva je redovni odlazak kod ljekara bez obzira na to da li imate tegobe ili ne, jer je karcinom prostate izliječiv, ukoliko se otkrije na vrijeme”

Pregled kod profesora doktora Sekulića, vrhunskog stručnjaka u svojoj oblasti, specijaliste dugogodišnjeg iskustva i velikog značaja u stručnim krugovima, možete zakazati pozivom na broj 19989.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.