Zdravlje

Prof. dr Nemanja Damjanov, specijalista interne medicine subspecijalista reumatologije će biti u poliklinici Moj Lab od 9. do 11. juna

Iskoristite mogućnost da vas pregleda ovaj renomirani stručnjak podržan najsavremenijom opremom

Prof. dr Nemanja Damjanov, specijalista interne medicine subspecijalista reumatologije će biti u poliklinici Moj Lab od 9. do 11. juna Foto: Moj Lab
Portal AnalitikaIzvor

Doktor Damjanov je svoju 38 godina dugu karijeru gradio na Institutu za reumatologiju u Beogradu, počevši od pozicije kliničkog ljekara, do pozicije direktora Instituta i profesora na katedri interne medicine.

Prof. dr Nemanja Damjanov je autor i koautor preko 189 radova. Među brojim studijama u kojima je učestvovao je i ona koja je dokazala efikasnost i bezbjednost Orthokin metode u liječenju hroničnog bola ramena.

Član je, osnivač i sekretar EULAR (European League Against Rheumatism) i predsednik je URESA (Udruženje reumatologa Srbije).

Iskoristite mogućnost da vas pregleda ovaj renomirani stručnjak podržan najsavremenijom opremom dostupnom u poliklinici Moj Lab.

Zakažite pregled pozivom na broj 19989.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.