Podgorica

Potvrđeno iz gradskog preduzeća Putevi

Produžen rok: Prijave za besplatan prevoz đaka u Podgorici i naredne sedmice

Predaja zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatan prevoz za učenike osnovnih i srednjih škola na području Podgorice, koja je trebalo da traje do 25. septembra, biće produžena i naredne sedmice.

Produžen rok: Prijave za besplatan prevoz đaka u Podgorici i naredne sedmice Foto: PG Biro
Portal AnalitikaIzvor

Kako javlja portal Roditelji.me, to su im potvrdili iz gradskog preduzeća Putevi, koje izdaje kartice za prevoz đaka.

Podsjećaju da prema odluci, koju su prije mjesec usvojili odbornici Skupštine Glavnog grada, djeca mogu dobiti vozne isprave na osnovu podnijetog zahtjeva sa potpisom jednog od roditelja/staratelja.

U dokumentu piše da se prilikom predaje zahtjeva dostavlja obrazac, kao i fotokopija lične karte (original na uvid) za punoljetne korisnike, odnosno fotokopija lične karte, pasoša, zdrastvene knjižice ili izvoda iz matične knjige rođenih (original na uvid) za đake koji nijesu navršili 18 godina.

„Potrebno je dostaviti i originalnu potvrdu o pohađanju verifikovane osnovne ili srednje škole na teritoriji Podgorica, kao i uvjerenje o prebivalištu ili potvrdu o stalnom boravku na teritoriji Glavnog grada“, navodi se u odluci, prenosi portal Roditelji.me.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.