Društvo

Predstavnici MZ Sveti Stefan sastali se sa Đeljošajem: Najavljenih protesta neće biti

Ohrabreni smo sastankom sa ministrom Đeljošajem, kazala je Kaženegra-Stanišić

Predstavnici MZ Sveti Stefan sastali se sa Đeljošajem: Najavljenih protesta neće biti Foto: Media biro
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici Mjesne zajednice Sveti Stefan danas su se sastali sa ministrom ekonomskog razvoja u Vladi Crne Gore Nikom Đeljošajem povodom raskida ugovora o zakupu grad hotela "Sveti Stefan". Kako je kazala predstavnica te MZ Dragana Kaženegra-Stanišić Sveti Stefan je u veoma nezahvalnoj situaciji već četiri godine, a plaže u okruženju nisu u adekvatnom režimu, prenosi Media Biro. 

“Ohrabreni smo sastankom sa ministrom Đeljošajem. Nadamo se jednoj pravilno formulisanoj, konkretnoj informaciji koja će ići ka Vladi Crne Gore, da će ta informacija biti adekvatno razmatrana, usvojena i da će se krenuti ka razrješenju dugogodišnjeg problema”, kazala je ona.

Kako je saopštila nakon sastanka ovo je još jedna prilika institucijama da na adekvatan način pristupe problemu u kome sa našla njihova MZ.

Potpredsjednica MZ Sveti Stefan Slobodanka Kentera kazala je da se najavaljeni protesti u Budvi za sada neće održati.

“Nakon ovog sastanka mišljenja smo da se ovaj problem može riješiti bez pomenutog protesta. Sačekaćemo dalje odluke Vlade i Skupštine. Ono što sada mogu poručiti je da će građani Budve doći ispred Skupštine kako bi pozdravili odluku o konačnom riješenju ovog zaista velikog pitanja za cijelu Crnu Goru a naročito za nas mještane”, rekla je Kentera.

Portal Analitika