Marketing

Finalno izvlačenje u nagradnoj igri “Toplija zima sa Pobjedom”

Poznata imena svih dobitnika drva i peći Alfa 55

Nakon finalnog izvlačenja poznata su sva imena dobitnika, jer su danas izvučena imena pet dobitnika drva za ogrijev, kao i preostala tri dobitnika peći Alfa 55.

Poznata imena svih dobitnika drva i peći Alfa 55 Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

U nagradnoj igri “Toplija zima sa Pobjedom”, u saradnji sa Hipotekarnom bankom i Volcanom, Pobjeda je podijelila ukupno 50 metara drva za ogrijev, i 5 šporeta Alfa 55.

Po pet metara drva dobili su Novica Milošević iz Podgorice, Dragica Bulatović iz Kolašina, Slobodan Pavićević iz Danilovgrada, Anđelo Seneš iz Podgorice i Lidija Popović iz Danilovgrada.

Peći Alfa 55 dobili su Predrag Martinović sa Cetinja, Dragana Bojanić iz Herceg Novog i Ratka Kljajić iz Kolašina.

Imena dobitnika peći Alfa 55 danas je izvukla direktorica Službe za upravljanje benefit programima u Hipotekarnoj banci Jelena Stojanović, dok je imena pet dobitnika drva za ogrijev, iz mnoštva koverti koje su nam pristigle, izvukla Lena Bošković, direktorica korporativnih komunikacija grupacije Vezuv. 

Nakon što je izvukla imena nagrađenih dobitnika drva, direktorica korporativnih komunikacija u grupaciji Vezuv Lena Bošković, kazala je da u ovoj kompaniji prije svega vode računa o društvenoj odgovornosti.

- Raduje nas učešće u ovoj akciji, jer smo svjesni koliko je teško pripremiti ogrijev. Znamo kakav je to teret na budžet porodica, pa nam je izuzetno drago što smo za bar deset porodica (danas za pet, a za pet smo to već uradiliu septembru) pomogli da riješe pitanje ogrijeva - kazala je ona.

- Uvijek treba širiti toplinu, i u ovoj akciji to nije samo simbolično značenje. Zato uvijek rado učestvujemo u sličnim akcijama, i nastavićemo sa našim društveno odgovornim akcijama, jer smo odgovoran parzner zajednici u kojoj radimo – kazala je Bošković, i ponovo čestitala dobitnicima.

Direktorka Službe za upravljanje benefit programima u Hipotekarnoj banci Jelena Stojanović podsjetila je da su prepoznati kao banka posvećena svojim klijentima. 

- Slijedi hladna zima, a mi smo odlučili da je, zajedno sa partnerima, bar malo, ublažimo. Nadamo se da će pet peći ALFA 55 koje dodjeljujemo u ovoj nagradnoj igri, ove, i narednih zima, domove učiniti toplijim. Čestitamo od srca srećnim dobitnicima.Ujedno podsjećam na još jedan sjajan proizvod Hipotekarne banke, najpopularniju crnogorsku karticu – Premium karticu, kojom se može trgovati čak do 24 rate. Na preko 2000 lokacija širom Crne Gore uz nju se mogu ostvariti popusti, a uz karticu klijent dobija da bira dva od četiri ponuđena osiguranja. Ona omogućava pristup biznis klubovima na aerodromima, brži prolaz pasoške kontrole i niz povoljnosti Mastercard platinum platforme.A da bi sve bilo pri ruci, tu je i Premium program mobilna aplikacija - izjavila je Jelena Stojanović.

Ona podsjeća i da Hipotekarna banka omogućava brzo, sigurno, bezbjedno i beskontaktno plaćanje, Google Pay i Apple Pay.

- Uz Apple Pay klijenti mogu koristiti sve prednosti plaćanja karticom putem svog iPhone i Apple Watch uređaja u svim prodavnicama koje podržavaju beskontaktno plaćanje, na internetu kao i u okviru aplikacije. Apple Pay se može koristiti za sva plaćanja na prodajnim mjestima koja podržavaju beskontaktno plaćanje, kao i za online kupovinu. Google Pay korisnicima omogućava da izbjegnu davanje svoje platne kartice nekom drugom licu, dodirivanje fizičkih tastera ili razmjenu gotovine. Google Pay je dostupan na svim telefonima sa Android operativnim sistemom i omogućava da se Mastercard platna kartica, koja se u digitalnom formatu nalazi učitana u telefonu, iskoristi kao sredstvo plaćanja pomoću NFC tehnologije. Korisnik usluge podatke o kartici čuva u digitalnom obliku u okviru Google Wallet digitalnog novčanika, a kada želi da plati, telefon prisloni neposredno na POS terminal i izvršava plaćanje – pojasnila je ona.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
s sindikalni_balvan_neregistrovani
02.10.2023. 12:52

Jaoooo ne mogu da verujem sta je nagraddaaaa .

0
1