Društvo

Porodica fest: Idea-CG partner najvećeg događaja za djecu i roditelje u našoj zemlji

Dan za pamćenje ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu

Porodica fest: Idea-CG partner najvećeg događaja za djecu i roditelje u našoj zemlji Foto: Idea CG
Portal AnalitikaIzvor

Šesto izdanje festivala roditeljstva „Porodica fest“ održano je u subotu ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu u Podgorici. Manifestacija koja se tradicionalno organizuje povodom Međunarodnog dana porodice i ove godine okupila je veliki broj posjetilaca, još jednom potvrđujući status najvećeg događaja za djecu i roditelje u našoj zemlji.

Ponosni partner festivala i ovoga puta bila je kompanija Idea-CG, koja kroz nesebični doprinos promoviše zajedništvo i vrijednost porodice kao temelj svakog društva. 

Jelena Doderović, direktorica sektora marketinga u Idea-CG, poručila je da je posebno zadovoljstvo biti dio ovako značajne i lijepe priče kao što je „Porodica fest“, te da kao društveno odgovorna kompanija uvijek nastoji da podrži kvalitetne ideje. 

„Ponosni smo što smo partneri događaja koji na najljepši mogući način slavi porodicu. Ovaj festival idealna je prilika da se prisjetimo ključnih vrijednosti u društvu i da se, kao i svake godine, s našim kupcima povežemo na jednom dubljem, ličnijem nivou. Drago nam je što su građani i ovoga puta prepoznali važnost „Porodica festa“ i odazvali se u velikom broju. Ovako veliko interesovanje dodatni je motiv da zajedničkim snagama nastavimo da njegujemo i unapređujemo jednu zaista lijepu i kvalitetnu ideju, stavljajući porodične vrijednosti u prvi plan“, poručila je Doderović.

Podsjetila je da je na festivalu roditeljstva održan veliki broj zabavnih, kreativnih i edukativnih radionica, a veliko interesovanje je privukla IDEA zona gdje su organizovane brojne zanimljive aktivnosti puput slikarske radionice, vodenog showa, face paintinga, kao i aktivnosti animatora. Čitav program upotpunili su Lumpi proizvodi namijenjeni najmlađima.

Doderović je takođe naglasila da će kompanija Idea-CG, kroz podršku sličnim inicijativama, nastaviti da pruža doprinos zajednici, a u skladu sa svojom misijom društveno-odgovorne kompanije.

Podsjetimo, festival roditeljstva u našoj zemlji organizuju Udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa Lab. 

Kristina Mihailović iz Udruženja Roditelji kazala je da su i ovog puta pažljivo osmišljavali program i, na njihovo veliko zadovoljstvo, prvi put dobili zaista značajnu podršku partnera i prijatelja Festivala. 

„Ovakva podrška partnera i prijatelja omogućila nam je da program bude najbogatiji do sada. Presrećni smo što su roditelji, u izuzetno velikom broju, proveli vrijeme u najljepšem podgoričkom parku i svoju djecu obradovali porodičnim druženjem za pamćenje. Slavili smo porodicu na najljepši mogući način, i skrenuli pažnju javnosti na ono što je najbitnije u društvu: zdrava i zadovoljna porodica“, poručila je Mihailović.

Porodica fest: Idea-CG partner najvećeg događaja za djecu i roditelje u našoj zemlji
Porodica Fest: Dan za pamćenje ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu IDEA CG
Portal Analitika