Crna hronika

Policija privodila u više gradova: Od ugrožavanja sigurnosti osoblja Doma zdravlja do pokušaja ubistva...

Četiri osobe lišene su slobode prošlog dana zbog različitih krivičnih djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija privodila u više gradova: Od ugrožavanja sigurnosti osoblja Doma zdravlja do pokušaja ubistva... Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

U Ulcinju je uhapšen strani državljanin zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, na štetu medicinskog osoblja Doma zdravlja.

Sa druge strane, u Beranama je slobode lišeno lice za kojim je raspisana potjernica, zbog osnovane sumnje da je počinio teško ubistvo u pokušaju na štetu dvije osobe i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Jedna osoba iz Zete je privedena  u Podgorici, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Kada je u pitanju javni red i mir službenici Uprave policije registrovali su jedan prekršaj i uhapsili jednu osobu, dok je podnijeto šest zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka”, kazali su iz MUP.

Prethodnog dana, dodaju, registrovana su četiri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, povodom čega su dvije osobe uhapšene.

Portal Analitika