Politika

Pokret Možemo: Problemi Cetinja su brojni, a rješenja nedostaju

Poslanički kandidati sa liste “Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru” posjetili su prijestonicu Cetinje. U razgovoru sa građanima koji su ukazali na brojne probleme sa kojima se susrijeću došlo je niza konkretnih prijedloga koji će biti implementirani čim naša koalicija nakon 11. juna bude konstituent vlasti, saopšteno je iz ovo Pokreta. 

Pokret Možemo: Problemi Cetinja su brojni, a rješenja nedostaju Foto: Pokret Mi možemo
Portal AnalitikaIzvor

"Aktivno ćemo raditi na pronalaženju sistemskih rješenja za probleme nezaposlenosti, odlaska mladih, ali i za stvaranje posebnog ambijenta za lica sa posebnim potrebama. Osluškujuću potrebe Cetinja stvotićemo ambijent da se iz njega ne odlazi, već da se Cetinju vraćaju ljudi, jer ono to i zaslužuje", navode u saopštenju. 

Uočen je, dodaju, problem neadekvatne zaštite kulturnih dobara.

"To je tematika kojoj ćemo pristupiti s posebnom pažnjom, jer su istorija i duh Cetinja utkani u temelje crnogorske državnosti. Cetinje je nepravedno decenijama zapostavljano, zato je trenutak da se upravo na ovim izborima to i promijeni", zakljućuju u saopštenju. 

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
P Paradoks_neregistrovani
02.06.2023. 18:39

Cetinje gdje glavnu rijec vode sdp i dps uz poneku rijec od ure i demokrata je godinama devastirano. A sada misle da kupe cetinjane zicarom i ponekim obecanjem koje smo slusali godinama. E pa dosta. Glasao sam,isao sam na proteste,gutao suzavac na belvederu, dosta je. Zelim da mi drzavu brani i neko bolji , a ne samo dps i sdp koji su pokazali kako je ,,brane"

1
0
K Komita_neregistrovani
02.06.2023. 18:36

Ovo je jedina crnogorska partija koja moze biti u vladu, podrzimo ih !

1
0
P Pero_neregistrovani
02.06.2023. 10:51

E koji su ovo nasrećnici, željini vlasti.

1
0