Obrazovanje

Neophodno je sakupiti 6000 potpisa do 18. jula

Pokrenuta peticija za poboljašanje učeničkog i studentskog standarda

Peticija „Poboljšanje učeničkog i studentskog standarda” pokrenuta je 19. maja u Crnoj Gori. 

Pokrenuta peticija za poboljašanje učeničkog i studentskog standarda Foto: Pixabay/Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Njen inicijator, Jovan Cebalović, smatra da u proteklih nekoliko godina nije postignut adekvatan nivo povećanja učeničkih i studentskih primanja.

Kako bi peticija bila razmatrana pred skupštinskim Odborom za prosvjetu, nauku, kulturu i sport, neophodno je prikupiti šest hiljada potpisa do 18. jula. Do sada ju je potpisalo 214 pojedinaca.

„Učenička i studentska populacija predstavlja budućnost naše države. Postižu zapažene rezultate na brojnim takmičenjima iz različitih oblasti. Pozivamo građanke i građane da potpišu peticiju koja ima za cilj povećanje učeničkih i studentskih stipendija,kao i studentskih kredita. Povećanjem ovih davanja dali bi snažan podstrek učenicima i studentima u postizanju još boljih rezultata”, navodi se u opisu peticije.

Peticiju možete potpisati na ovom linku.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.