Crna hronika

Policijski službenik smješten na odjeljenju neurohirurgije Kliničkog centra

Podgorica: Pritvorenik napao policajca, tereti se za pokušaj ubistva

Iz Uprave policije su saopštili da je sinoć oko 20:45 časova u prostorijama za zadržavanje Odjeljenja bezbjednosti Podgorica fizički napadnut policijski službenik radno angažovan na obezbjeđenju prostorija za zadržavanje, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

Podgorica: Pritvorenik napao policajca, tereti se za pokušaj ubistva Foto: F. Krainčanić
Portal AnalitikaIzvor

„Naime, prilikom izvođenja zadržanog lica Z.V. do toaleta, koji je u prostorijama za zadržavanje boravio zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, isti je fizički napao policijskog službenika M.R. i tom prilikom mu je nanio tešku tjelesnu povredu – naprsnuće lobanje“, naveli su iz Uprave policije.

Lice je, kako su kazali, savladano uz upotrebu sredstava prinude – fizičkom snagom, i smješteno u prostoriju za zadržavanje.

„Povrijeđeni policijski službenik je upućen na ukazivanje ljekarske pomoći u Urgentni brol Kliničkog centra Crne Gore, te je zadržan na odjeljenju neurohirurgije radi daljeg posmatranja. Sa događajem je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama Z.V. stiču elementi krivičnog djela teško ubistvo u pokušaju“, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika