Politika

"Da ispunjenjem mjerila završi pregovore"

Partsos Ibrahimoviću: Crna Gora ima punu podršku Grčke u pregovorima sa EU

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović sastao se danas sa ambasadorom Republike Grčke u Crnoj Gori Panagiotosom Partsosom.

Partsos Ibrahimoviću: Crna Gora ima punu podršku Grčke u pregovorima sa EU Foto: Vlada Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

“Uvijek mi je zadovoljstvo da saambasadorom Republike Grčke u Crnoj Gori razgovaram i razmijenim mišljenja o veoma važnim privrednim i političkim temama od zajedničke važnosti dvije prijateljske države”, naglasio je Ibrahimović na početku susreta i dodao da Crna Gora i Grčka, pored izuzetno dobrih prijateljskih odnosa, veže i partnerstvo u NATO kao i aspiracija naše države za brzim članstvom u Evropsku Uniju čiji je Republika Grčka član.

U tom smislu ambasador Partsos je istakao da Crna Gora ima punu podršku Grčke da ispunjenjem mjerila, završi pregovore sa Evropskom Unijom.

Sagovornici su se saglasilida je za Crnu Goruveoma važno da ima snažnu proevropsku vladu koja će biti kredibilan NATO partner i koja će posvećeno raditi na sprovodjenju EU agende.

Snaženje međusobne ekonomske saradnje mora biti prioritet u odnosima dvije države bez otvorenih političkih pitanja, zajednički je zaključak nakon susreta Ibrahimović – Partsos.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
m mustuluk_neregistrovani
03.10.2023. 13:51

Mojega mi dina ovaj Ibro je preduzimljiviji i od verce koristi CG od 100 Srbova !

1
0