Crna hronika

OŠ „Ratko Žarić“: Učenika prijavili policiji zbog prijetnji smrću đacima

Uprava nikšićke Osnovne škole (OŠ) „Ratko Žarić“ podnijela je prijavu policiji da je jedan učenik upućivao prijetnje ostalim đacima te ustanove, potvrđeno je nezvanično Portalu RTNK iz policije.

OŠ „Ratko Žarić“: Učenika prijavili policiji zbog prijetnji smrću đacima Foto: RTNK
RTNKIzvor

Preduzimaju se sve mjere i radnje, predočeno nam je iz policije, na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica, a javnost će, ističu, o tome biti blagovremeno upoznata.

Kako Portal RTNK saznaje, učenik je prijetio da će pobiti đake i to, navodno, 18.decembra. Navodno je napravio i spisak. O tome se, kako saznajemo, povjerio svom drugu. Pojedini đaci u stahu požalili su se roditeljima, koji su insistirali od uprave da slučaj prijavi policiji.

Iz Savjeta roditelja OŠ „Ratko Žarić“ nisu htjeli navedeni slučaj da komentarišu, ali su Portalu RTNK potvrdili da su upravi škole dostavili dopis sa zahtjevom da se slučaj odmah prijavi policiji.

Ni iz uprave škole nisu željeli da o navedenom događaju javno govore. Kako su kazali, cjelokupna sitacija se mora do detalja preispitati. Uprava je, kako Portal RTNK saznaje, jutros obavila razgovor sa jednim od roditelja učenika koji je prijetio ostalim đacima.

Pojedini roditelji koji su kontaktirali redakciju RTNK su istakli da su uplašeni za život svoje djece, te da razmišljaju da ih ne šalju u školu dok se slučaj ne razjasni.

Portal Analitika