Fudbal

"Pozivamo na fer i sportsku atmosferu"

OFK Mladost odgovorila Otrantu: Mugoša je pozajmljen igrač, sugerisano mu je da ne igra protiv svog kluba

Fudbalski klub OFK Mladost Lob.bet odgovorila je na navode Otranta, koji je saopštio da podgorički klub vrši verbalne pritiske, kao i da su jednom od njihovih igrača nudili unosan ugovor ukoliko ne zaigra u mečevima baraža.

OFK Mladost odgovorila Otrantu: Mugoša je pozajmljen igrač, sugerisano mu je da ne igra protiv svog kluba Foto: ugc
Portal AnalitikaIzvor

“Igrač Miloš Mugoša je na početku sezone iz Mladosti trebao otići na pozajmicu u Otrant, na zahtjev njihovog trenera Dejana Vukićevića. Međutim, zbog statusa amatera koji je Miloš imao u tom trenutku nije bilo moguće da ide na pozajmicu već je morao biti registrovan za Otrant”, kazali su oni u saopštenju.

Otrant upozorio: Mladost DG našem igraču nudila unosan ugovor da ne nastupi u baražu
0
Otrant upozorio: Mladost DG našem igraču nudila unosan…
28.05.2024 18:17


Za dobrobit i razvoj igrača dogovor je, kako su naveli, da se Miloš registruje privremeno za njih.

“Dio dogovora je takođe bio da Miloš bude igrač Otranta do polusezone, ali kako se Otrant borio za ulazak u Prvu ligu napravljen je novi dogovor da igrač ostane do kraja sezone. Samim tim, ovi navodi nisu i ne mogu biti tačni, jer je Milošu sugerisano da kao pozajmljen igrač ne bi trebao igrati protiv svog kluba, kao što to funkcioniše svuda u svijetu fudbala kada je igrač ustupljen”, kazali su iz Mladosti u saopštenju.

Miloš je, navode oni, dijete Mladosti, čak je i njegov brat član naših mlađih selekcija.

“Istu situaciju i zahtjev imali smo mi ove sezone od FK Sutjeska za igrača Ognjena Đinovića, kada isti nije igrao protiv njih, iako nam je utakmica bila vrlo bitna u borbi za opstanak. Ove navode može potvrditi trener Otranta Dejan Vukićević sa kojim je postignut dogovor na početku sezone, kao i Uprava njihovog kluba koja je sa tim bila upoznata. Ovom izjavom se ograđujemo od daljih obraćanja medijima, pozivamo na fer i sportsku atmosferu i nastavljamo pripreme za baraž mečeve” zaključuju iz OFK Mladosti Lob.bet.

Portal Analitika