Fudbal

Prvi duel u petak

Otrant upozorio: Mladost DG našem igraču nudila unosan ugovor da ne nastupi u baražu

U susret odlučujućim utakmicama za popunu Meridianbet 1.CFL, fudbalski klub Otrant je saopštio da iz tabora Mladosti DG vrše pritisak na njihove igrače.

Otrant upozorio: Mladost DG našem igraču nudila unosan ugovor da ne nastupi u baražu Foto: Instagram
Portal AnalitikaIzvor


"Apelujemo na sve aktere da prije svega vode računa o sportskom i ljudskom dostojanstvu i fer pleju a neka na terenu, u propisanim i obavezujućim uslovima, padne odluka o pobjednicima", kazali su iz Otranta.

Oni su saopštili da iz ekipe Mladost DG, sa kojom trebaju da igraju za plasman u prvi rang crnogorskog fudbala krenuo niz verbalnih pritisaka, sa ciljem da se pokuša poremetiti atmosfera u njihovoj ekipi, naruši jedinstvo i hemija, mimo svih pravila i normi, fudbalskih i ljudskih.

“Zvaničnik FK Mladost DG, g-din. Danilo Mugoša pozvao je i pokušaonašeg igrača Miloša Mugošu, sugerišući mu da ne nastupi u baraž mečevima a da će, zauzvrat, dobiti unosan ugovor i povlašten status u FK Mladost, odmah po okončanju ovosezonskog takmičenja. Razočarani smo postupkom predstavnika rivala, smatramo ovaj čin neprihvatljivim i apelujemo na dostojanstvenost i u pripremi i tokom predstojećih utakmica”, kazali su iz Otranta.

Otrant Olympic učiniće sve, kako su istakli, da mečevi sa Mladosti budu istinski praznik.

Otrant i Mladost prvi duel igraju u petak, a drugi par je Podgorica - Jedinstvo.

Revanš mečevi su u utorak.

Portal Analitika