Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Odžić: Čarapiću, nije vam Crna Gora od đeda ostala da je rasprodajete, spriječili smo mnogo jače u toj namjeri pa ćemo i vas

Odžić: Čarapiću, nije vam Crna Gora od đeda ostala da je rasprodajete, spriječili smo mnogo jače u toj namjeri pa ćemo i vas

„Momci iz PES su očigledno svjesni da im je ovo prvi i posljednji mandat i u vlasti i u parlamentu“

Odžić: Čarapiću, nije vam Crna Gora od đeda ostala da je rasprodajete, spriječili smo mnogo jače u toj namjeri pa ćemo i vas Foto: SDP
Portal AnalitikaIzvor

Zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Petar Odžić reagovao je povodom amandmana na izmjene Zakona o državnoj imovini koji je parlamentu dostavio poslanik PES-a Vasilije Čarapić.

„Gospodine Čarapiću, nije vam Crna Gora od đeda ostala, pa da je rasprodajete, brzo ste zaboravili da ste na vlast došli kritikujući mnogo bezazlenija zakonska rješenja, poručio je Odžić.

Čarapić predložio izmjene Zakona o državnoj imovini: Svi investitori da mogu kupiti zakupljenu imovinu
0
Čarapić predložio izmjene Zakona o državnoj imovini: Svi…
10.07.2024 09:00

Kako je dodao, pristup rasprodaje u jednom mandatu, a poslije nas potop vam neće proći, ističući da će svi koji podrže ovakve amandmane postati državni neprijatelji. 

„Pravljenje pozitivnog poslovnog ambijenta ne podrazumijeva da prodate državu! Spriječili smo mnogo jače od vas u toj namjeri, pa ćemo i vas! Kao univerzalni ekspert za sve i svašta, morate se paziti ovakvih ispada, jer možda nesvjesno, a za račun drugih, poturate svoja leđa“, poručio je Odžić Čarapiću.

Prema njegovim riječima, momci iz PES su očigledno svjesni da im je ovo prvi i posljednji mandat i u vlasti i u parlamentu. 

„Zbog toga pokušavaju sa Do Kwon politikom - “take money and run” da omoguće strancima da kupe najvrjedniju crnogorsku imovinu za svega godinu. To je ta “briga” o budućim generacijama, rasprodaja svega i bježanje u inostranstvo“, navodi Odžić. 

Odžić poručuje da im to neće proći.

„Svi koruptivni ugovori koje ste realizovali ili planirate će doći na naplatu u Crnoj Gori ili inostranstvu. Zbog toga savjet mladom Čarapiću da ne ulazi u ovaj proces, osim ako već nije namjerio da ode na neku egzotičnu lokaciju, poput Singapura. Jer prodavati imovinu svih građana Crne Gore u samo jednom mandatu može samo ekonomski veleizdajnik ove zemlje“, zaključuje Odžić.

Milović: Nastavlja se serija opasnih amandmana koji prijete da otvore put totalnoj rasprodaji najvrijednijeg zemljišta u Crnoj Gori
1
Milović: Nastavlja se serija opasnih amandmana koji prijete…
10.07.2024 10:55


Portal Analitika