Marketing

Uručene nagrade dobitnicima Pobjedine i Mtelove nagradne igre

Obradovali penzionere telefonima, televizorima i pretplatama

Kompanija Mtel je u saradnji sa Pobjedom obradovala penzionere, na samom kraju nagradne igre ,,Postani Mtel korisnik uz gratis uređaj i 24 mjeseca pretplate”, i to podjelom nagrada trećeg kola.

Obradovali penzionere telefonima, televizorima i pretplatama Foto: Foto: Pobjeda/Dobrilo Malidžan
Portal AnalitikaIzvor

Tatjana Adžić sa Cetinja dobitnik je nagrade – televizora JVC uz pripadajuću pretplatu na box 3.2.; Natalija Radinović iz Podgorice dobila je telefon Samsung s23 uz pretplatu na urban neo 3; Arsen Nikolić dobitnik je telefona marke hyawei nova 10 SE uz pretplatu na urban neo3; Željko Perunović iz Bara dobio je telefon marke Huawei nova Y90 uz pripadajuću pretplatu na urban neo 3, a Džemal Mahmutović iz Bijelog Polja dobio je tablet Samsung A7 uz pretplatu na internet paket surf L. 

Na taj način danas je završena nagradna igra, i podijeljeno svih 15 nagrada, kroz ukupno tri kola 

Direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Mtel-a Milivoje Cerović istakao je da im je bilo veliko zadovoljstvo da sa partnerima iz Pobjede podrže humanu i divnu priču za penzionere, s kojima imaju divnu saradnju. 

-Insistiramo i želimo da u četvrtoj digitalnoj revoluciji, koja je najveći izazov za penzionere, toj populaciji nekako pomognemo da prevaziđu barijere u korišćenju informacionih tehnologija. U prethodnom periodu smo organizovali brojne radionice sa penzionerima na kojima smo ih učili kako da koriste računare, smart telephone.Proteklo je to u više gradova jako zapaženo, imali smo odličnu povratnu reakciju penzionera – kazao je Cerović i ob ećao da će u Mtelu i ubuduće biti tome posvećeni. 

Direktor Pobjede Draško Đuranović poručio je da su nagradne igre Mtel-a i Pobjede odavno prerasle marketinški karakter i postale društveno-korisna inicijativa.

-Ove akcije su veoma korisne, ne kao pokloni, već kao vrsta uključivanja ljudi u život. Mtel i Pobjeda podsjećaju donosioce odluka da bi trebalo više pažnje posvetiti položaju i životu penzionera, kao i njihovom doprinosu društvenoj zajednici. Bilo je veliko interesovanje za nagradnu igru, dobili smo nešto više od2.000 koverata sa kuponima – istakao je Đuranović.

Saradnica za medijske prezentacije Mtel-a Persa Spajić podsjetila je da je kompanija organizovala brojne projekte, internet radionice, informaciono opismenjavala brojne penzionere širom Crne Gore, i dodala da imaju odličnu ponudu sa najpovoljnijim cijenama za senior populaciju, uz podsjećanje da već dvije godine kroz nagradnu igru poklanjaju vrijedne nagrade.

Željka Perunovića iz Bara obradovala je nagrada, i on se zahvalio organizatorima, u ime dobitnika. 

-Izuzetno sam zadovoljan nagradom koju sam dobio. Inače, pretplatnik sam kablovske televizije mtel-a.Drago mi je štosam igrao ovu igru, jer sam redovan čitalac Pobjede, još od djetinjstva kada je novinu kupovao moj otac. Dobio sam Huawei telefon, veoma je kvalitetan. Vjerovatno ću zamjeniti stari telefon – kazao je Perunović. 

Portal Analitika