Politika

"Na svjetsku smotru najboljih rukometašica svijeta ispraćene sa "nulom" iz državnog budžeta"

Nenezić: Sramota je cijele Crne Gore kako država tretira 'Lavice'

Danas su Zlatne lavice dobile još jednu desetku iz patriotizma i ljubavi prema svojoj Crnoj Gori kao odgovor za "nulu" Vlade Dritana Abazovića, saopštio je poslanik Socijaldemokrata (SD) Branislav Bane Nenezić.

Nenezić: Sramota je cijele Crne Gore kako država tretira 'Lavice' Foto: SO Bar
Portal AnalitikaIzvor

„Zlatne lavice su nam još jednom održale lekciju ljubavi i požrtvovanja prema svojoj zemlji i svom narodu, predstavnici saveza veliki stepen profesionalizma iako ih je vlada "lažnog cara Šćepana malog 21. vijeka", Dritana Abazovića na svjetsku smotru najboljih rukometašica svijeta ispratila sa "nulom" iz državnog budžeta”, napisao je Nenezić na društvenoj mreži X.

On je istakao nezadovoljstvo odnosom državnih preduzeća prema crnogorskoj reprezentaciji.

„Isti stepen “patriotizma” prema crnogorskim lavicama pokazale su i državne firme, koje nisu za njih imali “prostora” u budžetu. Sramota je cijele Crne Gore što one koje su najveće radosti donijele naciji ovako tretiramo”, napisao je Nenezić.

On je u objavi zahvalio rukometašicama na svim uspjesima koje postižu za Crnu Goru.

„Za sve što radite, i za sve sto ćete uraditi, veliko hvala i izvinite, ali svanuće nova majska zora, a do tada makar dlanovima uvijek uz vas! Da je vječna Crna Gora”, zaključio je Nenezić. 

Sjajno izdanje: Crna Gora derbi grupe sa Švedskom čeka sa šest bodova, danas je sve bilo perfektno
4
Sjajno izdanje: Crna Gora derbi grupe sa Švedskom čeka…
09.12.2023 17:00

 

Portal Analitika