Društvo

Tokom špica sezone

Nakon pet mjeseci: Možda otvore jednu traku na putu Mojkovac-Đurđevića Tara

Tokom sedmice Uprava za saobraćaj sprovešće sanacione mjere na putu Mojkovac - Đurđevića Tara, nakon kojih bi moglo doći do otvoranja jedne kolovozne trake, kazao je načelnik Sektora za održavanje i zaštitu državnih puteva Miodrag Bakrač.

Nakon pet mjeseci: Možda otvore jednu traku na putu Mojkovac-Đurđevića Tara Foto: arhiva
RTCGIzvor

Neke od mjera koje će, kako kaže, sprovesti su postavljanje zaštitnih pletiva, sajli, bušenje sidara.

Navodi da je trenutno u proceduri uvoz specijalnih mašina, koje trebaju da izvrše bušenje tih sidara i specijalnih sajli.

"Očekujemo da u toku sedmice odradimo neke sanacione mjere, kako bi, Inspekcija za državne puteve izvršila procjenu da li se ovaj put može otvoriti za saobraćaj", objašnjava za Radio Crne Gore Bakrač.

Dodaje da bi to rješenje važilo za period dok traje špic turističke sezone.

Put Mojkovac - Đurđevića Tara zatvoren je sredinom januara zbog odrona u mjestu Sokolovina. Iako se tom dionicom zvanično ne može saobraćati, mještani prolaze na sopstvenu odgovornost.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
s sramotaje_neregistrovani
05.06.2023. 06:32

Stvarno je bruka i sramota da skoro 6 mjeseci ovo ne moze da se rijesi

4
0
D Daki_neregistrovani
05.06.2023. 05:52

Sramota , ovo se nikada nije desilo. Popovi i srpske stranke koje su na vlasti ne dozvoljavaju narodu da se pobuni protiv ovoga , jer su oni sada na vlasti da im ne prave probleme

6
0