Moda

Prikupiće poklone i sredstva za djecu iz doma “Mladost” Bijela

Modom za njihov osmijeh: Somersby Fashion Week Montenegro od 3. do 6. aprila u Podgorici

Modna komora Crne Gore organizuje XXXIII izdanje Crnogorske nedjelje mode od 3. do 6. aprila. Svečano otvaranje Somersby Fashion Week Montenegro biće upriličeno u The Capital Plazi.

Modom za njihov osmijeh: Somersby Fashion Week Montenegro od 3. do 6. aprila u Podgorici Foto: Modna Komora CG
Portal AnalitikaIzvor

“Parola proljećnje nedjelje mode je ‘’Modom za njihov osmijeh’’, sa intencijom da damo naš skromni doprinos kada su djeca iz dječijeg doma ‘’Mladost’’ Bijela u pitanju. Na ovaj način želimo da kao manifestacija koju prati ogroman broj medija budemo društveno odgovorni i prikupimo određeni broj poklona i sredstava koja su potrebna domu”, naveli su iz organizacionog tima.

Jubilana modna revija Nataše Pejović, kako su saopštili, biće upriličena 3. aprila u hotelu Cue. Ona će sa 10 modela obilježiti 10 godina stvaralaštva.

“Program sa revijama biće organizovan 4. i 6. aprila, na Imanju Knjaz, sa početkom u 21h obje večeri”, saopštili su iz organizacionog tima.

Podgorička publika biće u prilici da vidi radove dizajnera: Nataše Pejović, Verice Rakočević, Natalije Urbanove, Boška Jakovljevića, Kinder Group, Zvjezdica by Valentina Mitrović, Ilone Szabo, TO BE by Fahreta Tahirović, Ane Vasiljević, te studenata Univerziteta Donja Gorica.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.