Društvo

Imenovan i privremeni Upravni odbor

Miloš Trivić novi v.d. direktora Ispitnog centra

Za vršioca dužnosti direktora Ispitnog centra imenovan je dosadašnji samostalni savjetnik Iu Ministarstvu prosvjete Miloš Trivić.

Miloš Trivić novi v.d. direktora Ispitnog centra Foto: Pobjeda/Iva Mandić
Portal AnalitikaIzvor

Imenovan je i privremeni Upravni odbor.

Vlada je imenovala Miomira Đurišića za predsjednika Upravnog odbora, dok su za članove/ice UO imenovani Mihailo Ćetković, Dragan Čađenović, Tatjana Vujošević i Bojana Ostojić.

Njima je naloženo da u roku od dva dana od stupanja na snagu pomenute Odluke izvrše ponovni pregled testova učenika koji nijesu položili ispit.

Odluka stupa na snagu objavom u Službenom listu.

Podsjetimo, direktorica Ispitnog centra Dragana Dmitrović i Upravni odbor Ispitnog centra smijenjeni su na telefonskoj sjednici Vlade, na zahtjev ministra prosvjete u tehničkom mandatu Miomira Vojinovića.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
g glupsoni_neregistrovani
05.06.2023. 20:09

Trivić je toliko sposoban da nema šanse da uradi nešto kako treba. Pomaže mu Đurišić kao predsjednik Upravnog odbora. To je klasični moron (IQ=63) zboga koga su u svoje vrijeme ostavje podnijeli ili bili smijenjeni ministar i njegov pomoćnik (cetinjski događaji). Kao obožavaoca četnika i Amfija, Bratićka ga je postavila za direktora škole "Sergije Stanić".

3
2
E Emina_J
05.06.2023. 12:09

Krah neznanja i skolstva , ne mogu umanjiti ni smjene ... sem sto gledamo na pobjedu neznanja nad znanjem ...!!!...kao i favorizovanje , pa je jos znanje izopsteno iz Drustva ...!!! Najbolji primjeru Đaci za Japan ili Đaci za skijanje ...!!! Katastrofa ... " glasaj / radi /uci slobodno , Drzavno nije partijsko/crkveno /robovlasnicko...!!

9
0