Politika

Predsjednik države na SDG Samitu u sjedištu Ujedinjenih nacija

Milatović: Crna Gora da bude zdravo, čisto, stabilno i prosperitetno društvo

Predsjednik Crne Gore Jakova Milatović prisustvovao je otvaranju SDG Samita u sjedištu Ujedinjenih nacija. 

Portal AnalitikaIzvor

„Ovo je prilika da sve zemlje sagledaju dosadašnji učinak na polju ostvarenja ciljeva održivog razvoja i još snažnije se usmjere ka dostizanju Agende 2030“, napisao je Milatović na Twitteru.

On će na poziv Generalnog sekretara UN govoriti na liderskom dijalogu "Jačanje integrisanih javnih politika i institucija za dostizanje ciljeva održivog razvoja“. 

Ovo je, prema njegovim riječima, prilika da međunarodnoj javnosti prikažemo napredak koji je Crna Gora postigla na putu održivog razvoja. 

„Crna Gora ostaje snažno posvećena dostizanju cljeva održivog razvoja jer želimo da naša zemlja bude zdravo, čisto, stabilno i prosperitetno društvo za sve naše građane i građanke“, poručio je Milatović.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Bazd_neregistrovani
18.09.2023. 14:59

đe je Abazdo?

9
1
V Vitao_neregistrovani
18.09.2023. 14:59

Crna Gora da bude čisto društvo bez Crnogoraca, to si mislio 100% jer čojk koji reče šta je bez 10 Crnogoraca manje, ne misli dobro..... ali si za to dobio 250.000 glasova! To je ona tužna strana priče Crne Gore.

15
3
S Srki_neregistrovani
18.09.2023. 14:58

I da svi budu srbi , na čemu li je ovaj slučajni

13
2