Muzika

Pijanistički resitali u avgustu na Don Brankovim danima muzike

Martinović na KotorArtu izvodi Mokranjca, Gekićev nastup iznenađenje

Pijanisti Ratimir Martinović i Kemal Gekić nastupiće na ovogodišnjim Don Brankovim danima muzike, u okviru KotorArt festivala.

Ratimir Martinović Foto: KotorArt
Ratimir Martinović
Portal AnalitikaIzvor

Martinović će održati resital pod nazivom “Intime” 10. avgusta, kojim će obilježiti jubilej - 100 godina od rođenja Mokranjca. Gekić će nastupiti nakon dva dana, koncertom “Carte Blanche”. Program koncerta će, kako su najavili iz PR službe festivala, biti iznenađenje do samog početka nastupa, kada će umjetnik predstavljati djela prije njihovog izvođenja. 

Kemal-Geki

Kemal Gekić

Da se zaključiti da će publika na KotorArt festivalu imati priliku da svjedoči istinskom spektaklu, uživajući u nastupima vrhunskih pijanista, različitih repertoara, senzibiliteta I izraza, koji će sigurno dati veliki doprinos I kvalitet programu festivala.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.