Portal Analitika
 • Politika
 • Društvo
 • Abiznis
 • Sport
 • Kolaž
 • Region / Svijet
 • Kultura
 • Kolumne
 • Nauka / Tehnologija
 • Savremena karijatida
 • Ostalo
Turizam

Mart u Portonovom: Fine Dine – Fine Wine, Grčko veče, Mariachi i još mnogo toga

Kalendar događaja za kraj februara i mart 

Mart u Portonovom: Fine Dine – Fine Wine, Grčko veče, Mariachi i još mnogo toga Foto: Portonovi
PR sadržaj
PR sadržajAutor
Portal AnalitikaIzvor

U narednim sedmicama u Portonovom vas očekuju posebne ponude i degustacije. Pogledajte šta je sve planirano.

Restoran NOA i vinarija Frescobaldi organizuju 28. februara od 19 sati “Fine Dine – Fine Wine” večeru. Poseban meni od sedam slijedova kreiran od strane šefa kuhinje Chrisa Marea uz uparivanje vina Frescobaldi pružiće nezaboravno iskustvo, a cijena po osobi je 55 eura.

Ovog marta restoran Maison du Monde vas vodi na pravo putovanje oko svijeta (Maison du Monde – kuća svijeta). U petak, 1. marta očekuje vas Mariachi Tribute, uz meksičku hranu.

2024 02 Portonovi_WebRes_43

Povodom Dana žena 8. marta, organizovaće Grčko veče po treći put. Na meniju će biti grčki specijaliteti, a kada se radi o muzici za dobru zabavu će biti zadužen DJ koji će uz grčki ritam sa balkanskim hitovima zabaviti sve prisutne.

15. mart je rezervisan za “Burger Night” uz internacionalne hitove i DJ Goshu. 

U subotu 16. marta organizuju “Gypsy night”. Uz živahne ritmove i emotivne melodije imaćete priliku da slušate romsku muziku u različitim stilovima kao što su flamenko i razne regionalne varijacije pod uticajem putovanja i interakcija romskih zajednica, a ako ste ikada poželjeli da saznate o svojoj budućnosti, moći ćete to iskusiti iz prve ruke. 

Zabava se nastavlja 23. marta za kada je planirano Latinsko veče uz plesne perfomanse grupe Revolucion iz Herceg Novog, a na meniju će biti tradicionalna jela iz Španije i Južne Amerike. Sledećeg dana, u nedjelju 24. marta očekuje vas Tapas nedjelja uz posebne menije.

Posljednji u nizu planiranih događaja u baru Maison du Monde, je Italijansko veče 30. marta uz akustičnu gitaru, DJ-a i poseban set meni sa italijanskim specijalitetima.

Chenot Espace Spa, u okviru One&Only Portonovi, povodom Dana žena pripremio je posebnu ponudu - bukirajte Spa apartman i uživajte u dvočasovnoj oazi mira i relaksacije. Paket podrazumijeva privatnu hidromasažu, osvježavajuć tretman od 50 minuta, pristup unutrašnjem bazenu, a praćen je i čašom šampanjca u restoranu Caminetti. Cijena ove posebne ponude je 350 eura za dvije osobe. Druga ponuda uključuje masažu od 25 minuta, ekskluzivan pristup unutrašnjem bazenu i spa centru, i takođe čašu šampanjca u restoranu Caminetti po cijeni od 85 eura po osobi.

One&Only Portonovi 31. marta organizuje uskršnji branč u La Verandi, uz neograničenu konzumaciju pića, fine zalogaje i muziku uživo, koja će doprinijeti prazničnom raspoloženju. 

Za rezervaciju smještaja pišite na stay@portonovi.com ili pozovite +38267 932 999.

Za više informacija o događajima pišite na events@portonovi.com.


Portal Analitika