Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Marković: Preko profila opštine Nikšić plasiraju se falsifikati preko kojih se vrši otimanje identitetskog i kulturnog blaga CG

„Vrši se kulturni genocid“

Marković: Preko profila opštine Nikšić plasiraju se falsifikati preko kojih se vrši otimanje identitetskog i kulturnog blaga CG

Ovo je Grahovačka medalja! Na drugoj strani medalje, na naličju piše Danilo I Knjaz Crnogorski - Grahovac maja 1858; Crnogorci su izvojevali veliku pobjedu o kojoj su pisale sve evropske zemlje i divile se slobodarskom crnogorskom narodu, navela je na Twitteru funkcionerka Liberalne patrije Jelena Marković.

Marković: Preko profila opštine Nikšić plasiraju se falsifikati preko kojih se vrši otimanje identitetskog i kulturnog blaga CG Foto: screenshot
Portal AnalitikaIzvor

Prema njenim riječima, ovo što sada plasira čelnik Opštine Nikšić je podvala i otimanje svega crnogorskog i vrši se kulturni genocid.

„Ovo treba da prepozna Evropa i SAD i da reaguju“, naglašava Marković

Zloupotrijebljen je, dodaje Marković, profil Opštine Nikšić na kome se plasiraju falsifikati preko kojih se vrši otimanje identitetskog i kulturnoistorijskog blaga Crne Gore!

„Nićifor Dučić ovo nije mogao da kaže jer je on priznavao crnogorski narod i Crnogorsku pravoslavnu crkvu. To svako može da provjeri jer na upit Valtazara Bogišica da li Crnogorska crkva zavisi od neke druge crkve on je rekao da NE, samo ima dobre sestrinske odnose sa svim pravoslavnim autokefalnim crkvama. Tako da nijesu istiniti ovi falsifikati koji su isječeni iz neke knjige. Da je sreće ovim bi se pozabavio VDT“, poručila je Marković.

Portal Analitika

Komentari (8)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
R Rešpekt_neregistrovani
26.05.2023. 16:12

Gospođo Marković, sve ste rekli istinu i ukazala na ove negatore svega crnogorskog da falsifikuju istorijske činjenice, čestitam i veliko bravooo!

2
0
N Nina_neregistrovani
26.05.2023. 12:21

Ako je to istina, onda neko treba krivično odgovarati!

4
0
J JOVOZ
26.05.2023. 12:14

VDT prije svih drugih. Njihova je obaveza da stanu u odbranu države Crne Gore i njenog pravnog poretka.

3
0
S Sokrat_neregistrovani
26.05.2023. 11:31

Duboko postovanje za vas Jelena. Imao bi jedino da dodam da stalno " ogledanje" u ogledalo USA i Evrope nema nikakvog smisla. Oni su nas, na nasu zalost, vec namjenili tamo gdje su. Njima smo mi samo kockica u mozaiku. Mi, Crnigorci, moramo da se sami pred sobom, pred svojim svijetlim precima, pred Svetim Petrom Cetinjskim i pred Bogom, ogledamo i cojstvo i junastvo negujemo, kao sto smo vazda. Kukolj od pljeve da izdvajamo i posten i junacki narod da cijenimo. Da nam vodje budu uzori medju ljudima, a Crna Gora srce u grudima!

9
0
K Kortomalteze_neregistrovani
26.05.2023. 11:01

Ova casna dama ne prica gluposti nego sustu istinu,a to sto vi volite jeftine lagarije,bez ikakvog istorijskog osnova,to je vas problem.

12
1
D DokoniPerica_neregistrovani
26.05.2023. 09:45

Kada bi se EU i US bavili tvojim glupostima..

0
19
B Bravoo_neregistrovani
26.05.2023. 09:31

Svaka časg gospođo Markovic dok svi ostali ćute a pogotovu DPS vi zborite pravo i istinito. Rešpekt.

26
2
J Jovan_neregistrovani
26.05.2023. 11:33

@Bravoo_neregistrovani Pusti DPS oni su trenutno branioci Crne Gore.

4
0