Crna hronika

Policija kod državljanina Kosova pronašla igračku pištolja

Maloljetnik uz prijetnju pištoljem primorao vozača da ga od Bijelog Polja poveze do Žabljaka

Policiji je na Žabljaku sinoć oko 23:30 časova prijavio oštećeni T.P. da ga je nepoznato lice iste večeri uz prijetnju vatrenim oružjem primoralo da ga iz mjesta Ravna Rijeka u opštini Bijelo Polje preveze do Žabljaka, saopšteno je iz Uprave policije. 

Maloljetnik uz prijetnju pištoljem primorao vozača da ga od Bijelog Polja poveze do Žabljaka Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

"Naime, T.P. se, kako je naveo, kretao magistralnim putem iz pravca Berana u pravcu sela Babajići u opštini Bijelo Polje, te ga je u mjestu Ravna Rijeka zaustavilo jedno njemu nepoznato lice koje ga je na stranom jeziku pitalo da ga preveze do Žabljaka", navodi se u saopštenju. 

Međutim, kada mu je oštećeni saopštio da ne ide u tom pravcu, nepoznato lice je ušlo u vozilo i uz prijetnju pištoljem ga primoralo da vozilo usmjeri u pravcu Žabljaka.

"Na putu ka Žablaku ovom licu je pozlilo, zbog čega je oštećenom naredio da zaustavi vozilo, a koju priliku je T.P. iskoristio da se udalji i pozove policiju", saopšteno je iz Uprave policije. 

Sa događajem je upoznat dežurni tužilac po čijem su nalogu policijski službenici preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, te identifikovali, locirali i lišili slobode osumnjičenog L.G. (17) sa Kosova.

Ovo lice je, kako je saopšteno iz Uprave policije, tom prilikom kod sebe imalo igračku pištolj, kao i mobilni telefon koji je otuđio iz vozila oštećenog T.P.

"Protiv L.G. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda", navodi se u saopštenu, 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.