Politika

Kaže da nije ulazio u to da li ima nešto iza toga

Krapović potvrdio: Otkazan sastanak sa hrvatskim ministrom odbrane

Ministar odbrane Dragan Krapović nije se danas sastao sa hrvatskim kolegom Ivanom Anušićem u Tivtu, kako je bilo planirano. To je Vijestima potvrdio Krapović.

Krapović potvrdio: Otkazan sastanak sa hrvatskim ministrom odbrane Foto: RTCG
Portal AnalitikaIzvor

"Informisan sam ranije još da će biti samo nekoliko sati večeras u Crnoj Gori, u formatu izaslanika premijera Andreja Plenkovića, i da se potpredsjednik Vlade Hrvatske i ministar odbrane Anušić raduje susretu drugom prilikom", rekao je Krapović.

Na pitanje da li je tačno da je sastanak otkazan zbog njegovih izjava o ploči u Morinju, brodu Jadran, Prevlaci, kako su objavili neki mediji u Crnoj Gori, Krapović je odgovorio da nije ulazio u to da li ima nešto iza toga.

"Ne ulazeći u razlog, istakao sam spremnost i zadovoljstvo za skorijim susretom. Iskoristio sam priliku da još jednom, u ime Ministarstva odbrane i svoje lično, uputim čestitke povodom Dana Hrvata u Crnoj Gori", rekao je Krapović.

Na sajtu hrvatskog Ministarstva odbrane piše da je sastanak Krapovića i Anušića bio zakazan za danas u Tivtu, u hotelu Regent Porto Montenegro, u 11 sati.

Portal Analitika