Društvo

"Aktivno sarađujemo sa državnim organima u svakom pa i u ovom slučaju"

KCCG o iznošenju organa pacijenta: Čekamo obdukcioni nalaz

Klinički centar Crne Gore je u potpunosti na raspolaganju i aktivno sarađuje sa svim državnim organima u svakom pa i u ovom slučaju, kazao je za Portal Analitika portparol te zdravstvene ustanove, Dženis Tahirović. 

KCCG o iznošenju organa pacijenta: Čekamo obdukcioni nalaz Foto: Portal Analitika
B.R. K.
B.R. K.Autor
Portal AnalitikaIzvor

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet, nakon prijave porodice pacijenta, protiv hirurga KCCG koji se sumnjiči da je neolašćeno iz te ustanove dio ljudskog tijela.

Kako je ranije saopšteno iz KCCG, patolozi su uradili obdukciju koja treba da utvrdi pod kakvim je okolnostima preminuo pacijent u toj zdravstvenoj ustanovi i da li je u pitanju propust N. F, kako to tvrdi porodica pacijenta, koja je slučaj prijavila policiji. Ipak, obdukcioni nalaz, kako je našem mediju saopšteno iz najveće zdravstvene ustanove, još nije stigao. 

"Očekujemo obdukcioni nalaz. Po dobijanju rezultata obdukcije, kao i rezultata policijske istrage biće odlučeno o svim radnjama koje ćemo preduzeti u vezi sa ovim slučajem, bez prejudiciranja istih", kazao nam je Tahirović. 

 Hirurg se sumnjiči da je abdominalnu aortu pacijenta stavio u teglu i ponio u privatnu kliniku u kojoj ordinira.

Po prijavi porodice preminulog pacijenta: ODT formiralo predmet protiv hirurga KCCG
13
Po prijavi porodice preminulog pacijenta: ODT formiralo…
17.09.2023 16:30

 

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
E E_viva_vero_montenegro
18.09.2023. 22:14

hahaha iznijeli organe pa to nit u Zimbabve nema dok je tu kadra ka borovinić i neki bojovići biće i bjele robe uspavane inekcijama za prodaju😂

2
0
E Emina_J
18.09.2023. 17:18

Crni humor ..... !!! ...ciji su organi ....!!! " Aktivno sarađujemo sa državnim organima u svakom pa i u ovom slučaju" ... ljudskih organa ...!!! 😅😅😅 " KCCG o iznošenju organa pacijenta: Čekamo obdukcioni nalaz "

8
0