Zdravlje

Kada je virusima i bakterijama odzvonilo

Zašto je briga o imunitetu ključna?

Kada je virusima i bakterijama odzvonilo Foto: BENU Apoteke
Portal AnalitikaIzvor

Svaka mama i tata znaju koliko je važno da njihova djeca rastu zdravo i srećno. Jedan od ključnih aspekata zdravlja je, nesumnjivo, jak i stabilan imunološki sistem. Imunitet je naša prva linija odbrane protiv raznih infekcija, virusa i bakterija. Kod djece, čiji se organizam još razvija, imunološki sistem je posebno važan jer se oblikuje i jača, suočavajući se s različitim izazovima.

ProbioKid® Immuno D3: Inovacija za jačanje imuniteta

Predlažemo vam zato da isprobate revolucionarni proizvod posvećen jačanju imuniteta vaše djece – prašak za oralnu upotrebu ProbioKid® Immuno D3. Vrlo brzo ćete uočiti da ovaj dodatak ishrani nije kao bilo koji drugi. A evo i zbog čega: pored vitamina D3 i fruktooligosaharide, ovaj proizvod sadrži čak 15 milijardi korisnih bakterija mliječno-kisjelinskog vrenja: Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium infantis, i Bifidobacterium bifidum, sve skrojene posebno za jačanje imunitet.

Kome je namjenjen ProbioKid® Immuno D3?

Iako je primarno namjenjen djeci - čija je potreba za jačanjem imuniteta najveća u prvim godinama života - ovaj proizvod nije rezervisan samo za njih. Djeca sklona alergijama, čestim infekcijama, ona koja idu u vrtić ili često uzimaju antibiotike, posebno će imati koristi od ProbioKid® Immuno D3. Ali tu se ne završava lista korisnika! Trudnice u trećem trimestru mogu koristiti ovaj dodatak za jačanje svog imuniteta i imuniteta njihove bebe, kao i majke koje doje.

Jednostavno za upotrebu

Ne morate brinuti o komplikovanim režimima doziranja. Jednostavno rastvorite sadržaj jedne kesice u soku, vodi ili prohlađenom čaju i dajte djetetu prije ili tokom obroka. Za postizanje optimalnog efekta, savjetuje se uzimanje ovog dodatka tokom nekoliko uzastopnih mjeseci.

Važno je napomenuti da ukoliko vaše dijete ima akutnu crijevnu infekciju, može uzimati do 2 kesice dnevno. Takođe, kada se koristi uz antibiotike, ProbioKid® Immuno D3 treba uzeti 2 sata nakon doze antibiotika.

Zašto je briga o imunitetu ključna?

Imunitet je osnova našeg zdravlja. To je naša zaštitna barijera, naš štit. Posebno kod djece, jak imunitet znači manje bolesti, manje propuštenih dana u školi i, što je najvažnije, srećnija i zdravija svakodnevica. Kroz kvalitetnu ishranu, redovnu fizičku aktivnost i dodatke poput ProbioKid® Immuno D3, možemo osigurati da naši najmlađi razvijaju svoj imuni sistem u potpunosti. I prvenstveno zbog ovoga, investiranje u imunitet će se sigurno isplatiti. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.