Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Ibrahimović sa Meken: Ujedinjeno Kraljevstvo partner i prijatelj Crnoj Gori na putu ka bržoj demokratizaciji društva

Ibrahimović sa Meken: Ujedinjeno Kraljevstvo partner i prijatelj Crnoj Gori na putu ka bržoj demokratizaciji društva

Predsjednik Bošnjačke stranke i potpredsjedik Vlade u tehničkom mandatu Ervin Ibrahimović, razgovarao je danas u Podgorici sa novom britanskom ambasadorkom u Crnoj Gori Don Meken.

Ibrahimović sa Meken: Ujedinjeno Kraljevstvo partner i prijatelj Crnoj Gori na putu ka bržoj demokratizaciji društva Foto: Bošnjačka stranka
Portal AnalitikaIzvor

Ibrahimović je čestitao Mekenovoj stupanje na ambasadorsku dužnost, uz ocjenu da Crna Gora i Ujedinjeno Kraljevstvo imaju odlične bilateralne odnose.

"On je istakao da je Ujedinjeno Kraljevstvo partner i prijatelj državi Crnoj Gori na putu ka bržoj demokratizaciji društva, osnaživanju institucija, vladavini prava, kao i bržem ekonomskom razvoju Crne Gore.

Ibrahimović i Meken su razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji, ali i ekonomskim odnosima dviju zemalja, uz napomenu da uvijek postoji potencijal da se poveća broj investitora iz Ujedinjenog Kraljevstva u različitim oblastima, posebno u turizmu ili obnovljivim izvorima energije", saopšteno je iz Bošnjačke stranka. 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
J Jane_neregistrovani
21.09.2023. 16:18

A što nam je Zorka aktivna danas 😀 next, please!

1
0