Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Ibrahimović: Bićemo nezaobilazan faktor za formiranje Vlade, ali ne svakakve već proevropske i građanske

Poručio da nema govora o kulturi i tradiciji Bošnjaka bez Pljevalja.

Ibrahimović: Bićemo nezaobilazan faktor za formiranje Vlade, ali ne svakakve već proevropske i građanske

Nakon što se formira buduća proevropska Vlada, Bošnjačka stranka će zahtijevati da se krene u rješavanje gorućih problema Pljevalja, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac liste “Jasno je!” mr Ervin Ibrahimović.

Ibrahimović: Bićemo nezaobilazan faktor za formiranje Vlade, ali ne svakakve već proevropske i građanske Foto: BS
Portal AnalitikaIzvor

On je na skupu u Pljevljima poručio da nema govora o kulturi i tradiciji Bošnjaka bez Pljevalja.

“Kada se saopšte rezultati izbora 11. juna i kada se bude vidjelo da ćemo biti nezaobilazan faktor za formiranje Vlade, ali ne svakakve Vlade, već proevropske, građanske, u kojoj će se cijeniti svaki građanin Crne Gore, tada će jedan od naših uslova za dogovor o formiranju Vlade biti rješavanje gorućih problema u Pljevljima. Mi želimo da Pljevlja kao grad žive, jer ne možemo pričati o jakom Bošnjaku, o očuvanju kulture, tradicije Bošnjaka bez Pljevalja”, kazao je Ibrahimović.

Napomenuo je da Pljevlja posjeduju ogromno prirodno bogatstvo, ali i da je ovo grad koji ima kulturu i tradiciju.

“Ovaj grad je dragulj bošnjačke kulture i tradicije. Moramo razvijati Pljevlja i u ovaj grad se mora ostajati. Na to nas obevazuju svi oni ljudi koji su dali živote za ovaj prelijepi kraj. Znamo ko smo, znamo šta smo, znamo šta želimo, to ćemo 11.juna potvrditi glasanjem za Bošnjačku stranku”, kazao je Ibrahimović.

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić-Harbić kazala je da je Bošnjačka stranka svojim radom u prethodnom periodu pokazala da je na braniku interesa bošnjačkog naroda i države Crne Gore.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
l ljuma_neregistrovani
07.06.2023. 22:38

oćete ka ne

0
0