Politika

"Njegov zadatak je da minira evropske integracije"

GI "21. maj": Mandić se oglasio kako bi umirio izmanipulisane pristalice

Andrija Mandić, koji u svojstvu Vučićeve marionete obavlja funkciju predsjednika crnogorskog Parlamenta, juče se oglasio da bi umirio svoje izmanipulisane pristalice, ističu iz Građanske inicijative "21. maj". 

GI "21. maj": Mandić se oglasio kako bi umirio izmanipulisane pristalice Foto: GI 21.maj
Portal AnalitikaIzvor

"Ovoga puta, umjesto da se izvini crnogorskoj javnosti zbog prećutkivanja Dana nezavisnosti i pozdravi usvajanje međunarodne Rezolucije o genocidu u Srebrenici, smislio je kako da neutralizuje kritike na svoj račun od strane "izmučenog srpstva". Najavljujući ubrzano "spašavanje" srpskog jezika i zastave kao i masovno darivanje državljanstva, ovaj notorni predstavnik marionetskog i komercijalnog srbovanja pokušava da po svaku cijenu zadrži postojeće namještenje", navode oni.

Mandićev zadatak je, kažu, da minira evropske integracije.

"Očekujući rekonstrukciju Vlade, koja je zamišljena kao Spajićevo utamničenje,ovaj Vučićev gaulajter ima zadatak da minira evropske integracije i podstakne nacionalističke i demagoške sukobe. Zato još jednom želimo istaći da je Crnoj Gori, umjesto velikosrpskih identitetskih podvala i importovanog klero-nacionalizma, potrebna afirmacija pobjedničke proevropske politike, kao i građanskog, obrazovanog i sekularnog društva", zaključuju oni.

Portal Analitika