Politika

"Na devastaciju prirode ćuti i zelena Ura"

(FOTO) Tičić: Pogledajte kako je Budva spremno dočekala turističku sezonu

Predsjednik OO DPS Budva Milan Tičić objavio je fotografije i video "pripreme" turističke sezone u Budvi, uz poruku "pogledajte kako je Budva spremno dočekala turističku sezonu".

(FOTO) Tičić: Pogledajte kako je Budva spremno dočekala turističku sezonu Foto: Twitter
Portal AnalitikaIzvor

"Ovakvo stanje na plaži Mogren 2 najbolja je slika rada JP Morsko dobro i Opštine Budva. Na devastaciju prirode i uništavanje bisera budvanske obale, ćuti i zelena URA, koja upravlja ovim preduzećem", poručio je Tičić.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
g gradjanska_drzava_neregistrovani
02.06.2023. 10:43

Sta se ovo pravi, crkva neka?

1
0
D Dane_neregistrovani
02.06.2023. 10:13

Nije samo tamo nered. Pogledajte na šetalištu do mora kod hotela Aleksandar. Na pola porušene barake pune smeća. Slovenska plaža puna smeća i velikim dijelom zatvorena. A na zidinama starog grada,prema plaži, nema prozora ili vise komadi prozora. Bitno je da se šta kakve crkve u brdima obnavljaju, a stari grad, ponos Budve, u rasulu. Budvani, kako vas nije sramota da je ovako prljav grad.

7
0