Zdravlje

FZO otvorio filijalu u Gusinju: Značajan korak ka daljem unapređenju dostupnosti zdravstvenih usluga lokalnoj zajednici

Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore je otvorio filijalu u Gusinju. Tim povodom, direktor Fonda Vuk Kadić je sa svojim saradnicima posjetio novootvorenu filijalu, kako bi se upoznao sa prostorno-tehničkim kapacitetima i uslovima rada zaposlenih.

FZO otvorio filijalu u Gusinju: Značajan korak ka daljem unapređenju dostupnosti zdravstvenih usluga lokalnoj zajednici Foto: Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

"Otvaranje ove filijale predstavlja značajan korak ka daljem unapređenju dostupnosti zdravstvenih usluga i pružanju podrške lokalnoj zajednici. Sada će oko 3.500 osiguranika sa ovog područja moći da ostvare pravo na zdravstvenu zaštitu u mjestu prebivališta, umjesto da putuju do Plava kao što je do sada bio slučaj", saopšteno je iz Fonda za zdravstveno osiguranje.

Koz kontinuirano unapređenje organizacione strukture, Fond za zdravstveno osiguranje je, dodaju, nastavio sa aktivnostima koje građanima obezbjeđuju lakše i kvalitetnije ostvarivanje prava iz obaveznog zdravstvenog osiguranja.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.