Svijet

Florida: Policija na auto-putu zaustavila vozilo, za volanom bio desetogodišnjak

Policija na Floridi se zgranula kada se ispostavilo da je vozač koga je zaustavila na jednom od glavnih auto-puteva - desetogodišnjak.

Florida: Policija na auto-putu zaustavila vozilo, za volanom bio desetogodišnjak Foto: UGC
BBCIzvor

Dječak i njegova 11-godišnja sestra zaustavljeni su stotine kilometara od mjesta na kojem je njihova majka ranije ove sedmice prijavila njihov nestanak, prenosi BBC.

Policija je navela da su se djeca dala u vožnju po auto-putu pošto im je majka oduzela digitalne igrice.

„Ono što je još više iznenadilo policajce je kad su vidjeli da je desetogodišnji vozač u društvu godinu dana starije sestre“, naveli su.

Iz šerifove kancelarije je navedeno da su oba djeteta „bila ljuta jer im je majka oduzela elektronske sprave, što je učinila jer ih nisu koristili na pravi način“.

Policija je dodala da nema razloga da se vjeruje da je prema djeci loše postupano.

Majka je vozila više od tri sata da bi došla po njih.

Na Floridi je donja starosna granica za dobijanje dozvole za učenje 15 godina, a da bi neko dobio punu dozvolu potrebno je da ima 18 godina.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.