Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Đuričković Ivanoviću povodom Kneževićevih uvreda na račun Hrebičkove: Šta ćete uraditi ovog puta - častiti je kafom i napraviti selfie?

"Nevjerovatno da cijeli dan niste napisali ni slovo"

Đuričković Ivanoviću povodom Kneževićevih uvreda na račun Hrebičkove: Šta ćete uraditi ovog puta - častiti je kafom i napraviti selfie?

Gospodo iz Ministarstva vanjskih poslovai ministre Ivanoviću, sinoć je Milan Knežević, vaš koalicioni partner, potpisnik sporazuma većine, konstituent vlasti i kandidat za ulazak u Vladu Crne Gore , gostujući na TV Happy, na najprizemniji način pričao u Crnoj Gori, kazao je međunarodni sekretar Socijaldemokrata Miloš Đuričković.

Đuričković Ivanoviću povodom Kneževićevih uvreda na račun Hrebičkove: Šta ćete uraditi ovog puta - častiti je kafom i napraviti selfie? Foto: sd
Portal AnalitikaIzvor

“Sramotni nastup Kneževića, sinoć i jutros,prenijeli su svi mediji u Crnoj Gori. Vi ste ministre Ivanoviću i kolege iz MVPa, jutros došli na posao u 7:00h i do 15:00h nijeste uspjeli da skupite hrabrosti da se obratite crnogorskoj javnosti”, kazao je on.

Crnogorski građani od vas, kako je rekao on, ne očekuju zaštitu, ni njih ni ugleda države.

“Nijeste imali hrabrosti da reagujete i kad je vrijeđana vaša ministarka i članica partije od strane Aleksandra Vučića”, istakao je Đuričković.

Takođe, ističe on, nevjerovatno je da cijeli dan nijeste u stanju da napišete slovo, a ne da imate reakciju, o sramnim napadima Kneževića na uvaženu ambasadorku Republike Češke Janinu Hrebičkovu.

“Koje će biti opravdanje ili “reakcija” ovog puta? Ćutanje dok ne prođe? Nije bila zvanična izjava jer Knežević nije nosio kravatu? Ograđujete se od vašeg konstituenta vlasti i partnera? Častićete ambasadorku kafom i izbaciti selfie? Kao Spajić i Gorčević…To je problem između Češke i DNP-a? Uključićete se u klovnovski rat, jeftinim forama, između Milojka Spajića i Milana Kneževića?”, upitao je Đuričković.

Ako nemate hrabrosti ili znanja, Đuričković im poručuje da nije sramota i nije još uvijek kasno da se povuku.

Portal Analitika