Politika

DPS: Udar Dritana Abazovića-Medojevića na integritet funkcije koju obavlja

Nakon pompezno najavljenog presa, koji je navodno trebalo da otkrije “strogo čuvane tajne prethodne vlasti”, jedino što je javnost dočekala je udar na integritet funkcije koju obavlja nasljednik Nebojše Medojevića, saopšteno je danas iz Demokratske partija socijalista Crne Gore (DPS).

DPS: Udar Dritana Abazovića-Medojevića na integritet funkcije koju obavlja Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

Manir Dritana Abazovića-Medojevića da nepodnošljivom lakoćom targetira ljude, trebalo bi da zabrine njegove pretpostavljene u svim strukturama, kako u onim formalnim tako i neformalnim.

- Njegova sklonost da u najgorem populističkom transu izigrava tužioca, sudiju i policajca, piše optužnice, izriče presude, sumnjiči i potkazuje, degradira funkciju potpredsjednika Vlade i svodi je na instrument vulgarne promocije sa satiričnim elementima - saopšteno je iz DPS-a.

Kako navode, utoj svojoj neprikladnoj aktivnosti, Abazoviću se omakne da i sebe optuži kao što je to nedavno učinio pričom da su mu nudili da ga korumpiraju sa 21 milion eura, ili danas kada je nesvjesno potvrdio da su informacije da on radi za jednu stranu službu tačne i kredibilne.

- Nedopustivo je da potpredsjednik Vlade, makar i takav kakav je Abazović, kontinuirano napada novinare, prijeti i zastrašuje. Zato pozivamo sve njegove mentore, da mu skrenu pažnju, da efekat koji takvim načinom postupanja proizvodi urušava institucije, ugrožava sigurnost građana, i stvara od Crne Gore neozbiljnu državu. I uzgred da mu poruče: iako bi želio da bude jako opasan, mnogo je više smiješan - poručuju iz Demokratske partije socijalista Crne Gore.


Portal Analitika