Politika

DPS: Nijesu vam Kotor babo i stričevi ostavili

Odgovorni u Opštini Kotor još jednom su pokazali spremnost na bizarni populizam ne bi li politički profitirali, krunišući licemjerje kao najisplativiju praksu svoje politike, saopšteno je iz OO DPS Kotor. 

DPS: Nijesu vam Kotor babo i stričevi ostavili Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode, Služba za inspekcijske poslove je u avgustu 2022. godine pokrenula prekršajnu prijavu protiv sugrađanina zbog postavljanja plažnog mobilijara na plaži, kako nalaže Zakon o planiranju prostora i izgradnji objekata. 

"Naravno, ovaj postupak, u navedenom periodu, podržali su svi naši sugrađani, što bismo i mi poštovali i podržali kao ispravan, da gore pomenuto rukovodstvo i ista služba za inspekcijske poslove nijesu odlučili da povuku prijavu – kao neosnovanu", kažu u saopštenju.

Napominju da su ovu “akciju” sproveli na osnovu navodno velikog broja prijava za uzurpiranje obale, koje niko nikad nije vidio.

"Pitanje za sve odgovorne i savjesne građane, da li stvarno Opština Kotor preuzima mjere protiv nelegalnog uzurpiranja ponti i plaža, ili to radi samo “ad hoc” u određenim momentima, pa kad se nečiji kum, brat, rođak pojavi, onda zatvori oči. U kampanjama dotičnih vlastodržaca, sa transparentima veličine neba, zagovarala se borba protiv nepotizma i korupcije, a danas su oni najpodložniji toj društvenoj kugi, koja razara moralnost i smisao politike. Dakle, maltretiranje građana je poželjno, osim ako su kumovi i aktivisti Demokrata i njihovih partnera. Svi su jednaki, samo su neki jednakiji od drugih, da se pokaže kako bi Orvel u Kotoru napisao još jedno kultno djelo u prilog diskriminaciji i despotizmu vlasti", ističu u saopštenju. 

Poručuju kotorskim "vlastohlepcima da odmah uklone planinsku kućicu na ulasku u kotorski gradski park koju je postavio kum direktora Morskog dobra".

"Jer je sramno drevni grad pretvoriti u rođačko-kumovsku kasabu i maltretirati nepodobne građane i građanke svojom nepotističkom politikom. Kotor vam nijesu babo i stričevi ostavili da se ponašate kao razmetni sinovi, kockajući se pravima građana i građanki Kotora", zaključuju u saopštenju. 

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Mickoct_neregistrovani
03.06.2023. 10:51

A nije im smetalo kad smo po obale u beton stavili pod vlascu dps-a🤣

1
13
S Stefan_neregistrovani
03.06.2023. 10:38

Ovi "oslobodioci"sve uništiše,stvoriše podjele, tenzije,sukobe...Svi su isti i između njih se može staviti znak jednakosti.Df=Evropa sad=Demokrate=Ura+ova sitna boranija.Svi su pod patronatom beogradskog psihopate i lopovske sekte iz iste drzave.Ko ima grama mozga treba glasati DPS ili liste manjinskih naroda.Ovakvo stanje je nenormalno i vodi u tragediju

25
0
M MNE083_neregistrovani
03.06.2023. 20:44

@Stefan_neregistrovani Bravo za komentar!!!!!

0
0