Politika

"Tehnički premijer i njegovi ministri svjesno i tendenciozno krše zakone"

DPS: Još nema odgovora ko je dozvolio Abazoviću da kontaminira dokaze i ometa istragu

Prošlo je više od sedam dana od kada je Dritan Abazović, organizovao obilazak i kontaminaciju mjesta na kome je izvršeno krivično djelo a javnost nije saznala ko je dozvolio licima koja nemaju veze sa istragom da je ozbiljno narušavaju, podsjetili su iz DPS-a.

DPS: Još nema odgovora ko je dozvolio Abazoviću da kontaminira dokaze i ometa istragu Foto: Vlada Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Oni apeluju na nadležne a prije svega v.d. VDT Tatjanu Begović da građane obavijesti koji tužilac je dozvolio Abazoviću i dvojici njegovih kolega da organizuju PR događaj na mjestu sa koga su stručna i ovlašćena lica u skafanderima u to vrijeme prikupljala dokaze.

„Nećemo dozvoliti da se ovo pitanje ignoriše kao „nevažno“, jer veoma je važno kako tehnički premijer i njegovi ministri svjesno i tendenciozno krše zakone, i za to ne snose nikakve posljedice. Ako živimo u anarhiji, a ovaj događaj je samo jedan u nizu namjernih kršenja zakona kojima cijela javnost svjedoči, onda to treba i reći i predočiti posljedice nepostupanja nadležnih organa, koje samo pospješuje nepoštovanje pravnih akata ove države“, poručili su iz DPS-a. 

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
H Hunter6
21.09.2023. 15:51

KO vodi istragu? Ko god da je ta osoba, ona snosi odgovornost za to, bez obzira da li je neki obicni policijac dozvolio "bratu" Abazu da kontaminira(nema tu nikakve slucajnost! hjahah) dokaze!

7
1
J Jovann_neregistrovani
21.09.2023. 15:43

Oni kao da su ljekari pa dosli u vizitu, da pogledaju pacijenta kojeg su operisali. U sve se razumiju , ne znaju da je ustav najveci drzavni aktti i vazi za sve, sem za dodicnu gospodu. Nisu upoznati ni sa zakonom o krivicnom postupku,jwr misle sto su trnutno tu gdjesu da ih izuzima od odgovornosti. O njihovo radz ili neradu tek ce se pricati, sticice ih njihova ruka pravde. Nek je vjecna Crna Gora.

9
1
T Tarzan_neregistrovani
21.09.2023. 15:03

Teško pogoditi Onaj Hulken sto se tuče po ulici sa sindikalistima

17
1
R Rukfaš_neregistrovani
21.09.2023. 15:01

Ja bih nagradio toga koji je učinio kudravog prevaranata ovako komičnim. Pola vlade gleda u rupu. Možda bi mogli i meni u šolju da bace oko. Najprije sam... da prostite.

16
1
L Lol_neregistrovani
21.09.2023. 15:00

Vidiš na Pinokiu kao zamišljeno gleda u rupu i misli si, ah da tu sam juče ja prošao, dobro da sam sve obavio, valjda neću završiti u Spužu

13
1
L Lol_neregistrovani
21.09.2023. 14:49

Kroz tu rupu može proći samo Pinokio, toliko je on širok

17
1